Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ανώνυμους και επώνυμους!

Οι Ανώνυμοι έριξαν το σάιτ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πριν λίγες μέρες και τώρα που μιλάμε, βγάζουν στην φόρα ολόκληρα giga τραπεζών. Ξεκίνησαν με την Εθνική και όπως λένε, θα βγάζουν συνέχεια.
Μακάρι να βγάλουν και όλα τα άπλυτα από τους υπολογιστές των διαφόρων που έχουν κάνει την ζωή όπως την  έχουν κάνει.

Οι επώνυμους τώρα βρίσκονται σε άλλο πλανήτη, σε άλλη διάσταση, σε άλλο σύμπαν..δεν το έχω διευκρινήσει ακόμα.
Έγινε στην βουλή της επωνυμίας με την πρόταση της ΝΔ να γίνει εξεταστική για τα τηλεφωνήματα του Καμένου στον ισοβίτη Γιανουσάκη στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Νουρ 1.
20 λεπτά μίλησε ο Πανούλης και κανείς από την κυβέρνηση δεν ταλαντεύτηκε ούτε στιγμή για την τιμιότητα του Πανούλη ! Πήγε και στο Λονδίνο , έπαιξε και τα ζάρια του, πήρε και μια μπάρμπυ για το παιδί που έπεσαν πάνω του να τον φάνε τον άνθρωπο!
Αλλά ο Πανούλης είναι ντόμπρος άνθρωπος.! Ξεκάθαρος! Όλα θα ψηφίζει του Αλέξη. Ακόμα και τον ορισμό του φύλου.
Ποιος θυμάται τώρα τι έλεγε..Λεπτομέρειες. Το θέμα του Πάνου είναι ένα. Το υπουργείο Άμυνας.
Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από αυτό και αν τολμήσεις και του πεις και κάτι για τις λολάδες που κάνει, βάζει την κυρά του και σου γράφει ένα γράμμα που κάνει ρόμπα εσένα και όλο σου το σόι.
Ναι αναγνώστη, έγραψε γράμμα η κυρά Καμένου και έβρισε πατόκορφα και την εφημερίδα Παραπολιτικά που το έχει πάρει το θέμα εργολαβία, και τον Κυριάκο και την κυρά του Κυριάκου.
Έτσι στα ξεκούδουνα επιτέθηκε στην άσχετη για άσχετα και έμπλεξε φουστάνια φόδρες και εκβιασμούς σε ένα γραμματάκι αλά συριζοανέλ .
Απίστευτο αλλά αληθινό και πράγματι δεν κατάλαβα αν ο Πάνος κατάλαβε, αν κάποιος από την κυβέρνηση κατάλαβε την απόλυτη ξεφτίλα να σε υπερασπίζεται η γυναίκα σου λες και είσαι κανένα αβοήθητο , κοτζάμ υπουργός.
Σου λέω αναγνώστη, της επωνυμίας γίνεται αυτές τις μέρες.
Βρήκαν και ένα βίντεο να χορεύει ο Κουρουμπλής στην γιορτή του ιδιοκτήτη του καραβιού που βούλιαξε και μόλυνε τον Αργοσαρονικό και καταλάβαμε και μεις ότι οι ακατανόμαστοι οι πλοιοκτήτες έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους να μπλέξουν τα αθώα παιδιά του λαού , που η άτιμη κενωνία εκεί που τους είχε κατεβάσει, εκεί τους ανέβασε και έχουν πάθει ένα παρατεταμένο τζετ λαγκ από την πτήση.
Και ενώ η εσωτερική πολιτική σκηνή θυμίζει το τσίρκο Medrano , η οικονομία μας φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τους πάντες για τα καλά της αποτελέσματα και όλο καλά λόγια είναι ενώ η μια εταιρία μετά την άλλη κλείνει ,τα μαζεύει και φεύγει.
Το έχουμε καταλάβει πια μετά τόσα χρόνια ότι τα λόγια τους είναι ανάλογα της ευρύτερης πολιτικής και οικονομικής ατμόσφαιρας και τώρα η ατμόσφαιρα μυρίζει πολύ άσχημα με την τεράστια άνοδο της ακροδεξιάς στην Γερμανία. Μπήκαν οι Ναζί στην Βουλή και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φωνάζουμε εμείς οι υπόλοιποι ότι η Γερμανία δεν υπηρετεί τα Ευρωπαϊκά Ιδεώδη και να τα μαζεύει σιγά σιγά.
Ωραίο το σενάριο αλλά δεν βγαίνει γιατί δεν βρίσκει παραγωγό.
Η αλήθεια είναι ότι η ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλουσίων έχει μεγαλώσει πολύ και στην Γερμανία, και φυσικά αυτοί που φτωχαίνουν πιο πολύ είναι οι ήδη φτωχοί που γίνονται φτωχότεροι.
Αν προσθέσουμε και τους Τούρκος που όπως είχε δώσει σήμα ο Ερντογάν να θάψουν την Μέρκελ, βάλε και κάτι από εδώ και κάτι από εκεί, θα καμαρώνουμε τώρα τα ευρωπαϊκά χάλια μας να μας κοροϊδεύει και ο Τράμπ .
Ο Τράμπ όμως δεν προλαβαίνει να κοροϊδεύει τους Ευρωπαίους γιατί τσακώνεται με τον Κιμ της Κορέας, Κάθε μέρα και κάτι άλλο.

That's all folks!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου