Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

3 Καρυστινά νέα.O πολύ δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Μαρμαρίου συνεχίζει τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο και μας καλεί σε ενημερωτική ομιλία το Σάββατο 14 Οκτώβρη.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARMARI BAY ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Συνεχίζουμε με τα πολύ ευχάριστα νέα που αφορά την ανανέωση του στόλου του δήμου μας.
Χωρίς εργαλεία δεν μπορείς να δουλέψεις και αν τα εργαλεία είναι σωστά, δουλεύεις καλύτερα.
Επομένως είναι πάρα πολύ σημαντική η συντήρηση, αλλά κυρίως και η απόκτηση νέων μηχανημάτων.

Από τον λογαριασμό του δημάρχου στο facebook.

Η εβδομάδα ξεκίνησε όμορφα, με παραλαβή του καινούργιου μας Φορτωτή - Εκσκαφέα που μαζί με το απορριμματοφόρο και το ασθενοφόρο ανοίγουν έναν κύκλο εκσυγχρονισμού του στόλου μας σε θέματα Υποδομών, Καθαριότητας και Υγείας.
Με συνεργασία, αλληλεγγύη , προσφορά και βοήθεια κάνουμε βήματα μπροστά σε δύσκολους καιρούς!


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Και συνεχίζουμε με την ανακοίνωση της ένταξης του κ.Μανώλη στον κατάλογο των υποψήφιων βουλευτών.

''O Γιάννης Μανώλης, γιος του πρώην δημάρχου Καρύστου, Νίκου Μανώλη, βρίσκεται ανάμεσα στα 50 ονόματα που «κλείδωσαν» στα γαλάζια ψηφοδέλτια'' όπως γράφει σε άρθρο του ο Γιώργος Σιαδήμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου