Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάρυστο Δευτέρα 30 Οκτώβρη, στις 7 το πρωί! Καμιά διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρούς επαγγελματίες! Ρυθμίσεις που να είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν για όσους έχουν οφειλές και αδυνατούν να τις αποπληρώσουν! Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάρυστο
Δευτέρα 30 Οκτώβρη, στις 7 το πρωί
Η κοροϊδία προς τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρούς επαγγελματίες και τους συνταξιούχους της περιοχής μας συνεχίστηκε και στη συνάντηση των φορέων της περιοχής μας, της δημοτικής αρχής και των προϊσταμένων ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ (Παρασκευή, 27/10/2017).
Την ώρα που το μήνα Οκτώβρη έχουν πραγματοποιηθεί 279 διακοπές ρεύματος (στοιχεία ΔΕΔΔΗΕ) σε Κάρυστο και Μαρμάρι, με τη συντριπτική πλειοψηφία από αυτές να αφορούν σπίτια και μικρές επιχειρήσεις ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ σκοπεύουν να συνεχίσουν τις διακοπές ρεύματος σε κόσμο που αδυνατεί να ανταποκριθεί!
Για να δικαιολογήσουν την πολιτική της ΔΕΗ να εκδίδει διακοπές ρεύματος για όσους χρωστούν πάνω από έναν λογαριασμό, πολιτική που έχει αφήσει δεκάδες σπίτια στο σκοτάδι, λένε πως έτσι αναγκάστηκαν να πληρώσουν και μεγαλο-οφειλέτες, «μπαταχτσίδες». Όμως τα ίδια τα στοιχεία της ΔΕΗ (Αύγουστος 2017) τους διαψεύδουν. Αυτοί που χρωστούν πάνω από 3000€ στη ΔΕΗ  αποτελούν μόλις το 5% των οφειλετών ενώ τα χρέη τους είναι το 48%.
Καλούμε Κυβέρνηση, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υλοποιήσουν τα αιτήματά μας. Να σταματήσουν να στερούν το αγαθό του ρεύματος από εκατοντάδες κόσμο που αδυνατεί να ανταποκριθεί.
Η πείρα του τελευταίου διαστήματος δείχνει πως μόνο με μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Αν δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι δυναμικές παρεμβάσεις των φορέων στη ΔΕΗ οι διακοπές ρεύματος δε θα είχαν ανακοπεί.
Μονόδρομος είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων ώσπου να δικαιωθούν τα αιτήματά μας!
Καμιά διακοπή ρεύματος
σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρούς επαγγελματίες!
Ρυθμίσεις που να είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν για όσους έχουν οφειλές και αδυνατούν να τις αποπληρώσουν!

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου
Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου
Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου

Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου