Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Την Παρασκευή το πρωί στις 9 συγκέντρωση στην ΔΕΗ- Τι γίνεται με τις πληρωμές ?

Την Παρασκευή το πρωί θα έρθουν στην Κάρυστο και ο διευθυντής της ΔΕΗ και ο διευθυντής του ΔΕΔΗΕ, και θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο και τους φορείς .
Καλό είναι να είμαστε και εμείς εκεί να είμαστε πολλοί, για  μας πάρουν και πιο  σοβαρά.

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με τις πληρωμές που όπως διαβάσαμε και στο προηγούμενο άρθρο , αναφέρουν μεγάλα ποσά σε χωριά της περιοχής μας.
Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ, ούτε πολύς κόσμος το πως αποφάσισαν να μοιράσουν τα χρήματα. Μιλάμε για δυο σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο. Στον έναν ο λογαριασμός πήγε μηδενικός, στον άλλον όχι. Εάν πάλι υπάρχει δρόμος και αλλάζει το όνομα της περιοχής, σου λένε, "ΑΑΑ!! Δεν είσαι πάνω από τον δρόμο!" .
Και μιλάμε τώρα για ένα δρομάκι, μια σταλιά!! Αν δεν στο πω για δρόμο, μπορεί και να μη το καταλάβεις!!
Και όμως, δεν έχει έκπτωση και όλα αυτά τα χιλιάρικα αν είναι αλήθεια βέβαια, δεν τα βλέπουμε εμείς .
Θα τα πουν οι επίσημοι μας,  και τα έχουν πει πολύ ωραία η αλήθεια είναι μέχρι τώρα.

Είναι πολιτικό το θέμα πιστεύω και εγώ και πολλοί άλλοι.
Είδαμε και την ανακοίνωση του κ.Κεδίκογλου και διάβασα και το σημείωμα  του κ.Μαρκόπουλου, αλλά των αγωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτε γραμμή.
Μπορεί να μην έχουν συνέλθει ακόμα από την συγκίνηση της εκδρομής τους στην Μακρόνησο. Δεν είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τόσους αγώνες στο ΠΑΣΟΚ, να αγκαλιάζονται και φιλιούνται  που έλεγε και ο Μικρούτσικος , και να τρέχουν  να κάνουν  booking με τους Καρανίκες και τους Καντρούγκαλους.

Έχω όμως μια απορία και δεν είναι ότι θέλω να πω κακίες τώρα, αλλά γιατί οι νέοι μας πολιτικοί δεν παίρνουν μια θέση, να πουν μια ιδέα, να γράψουν μια γραμμή που να δείχνει έστω μια συμπαράσταση, κάτι..
Δηλαδή, γιατί να ψηφίσω τον τάδε και ας είναι κοντοχωριανός, αν δεν τον έχω δει ποτέ, μα ποτέ πουθενά?
 Ο Κούκουζας ας πούμε, 7 η ώρα το πρωί και ήταν εκεί. Είπε και δυο προτάσεις, σωστές . Βλέπεις ότι ασχολείται, και ο άλλος που θέλει να πιάσει έδρανο δεν πρέπει να ασχοληθεί λίγο πάρα πάνω?
Τι είναι το έδρανο?
Οικογενειακό στασίδι?

Τέλος πάντων, φωνάζουμε φωνάζουμε και κατηγορούμε όλους τους πάρα πάνω ανάλογα τις συνθήκες αλλά έλα να δεις που αν συννενοηθούν αυτοί, κάτι καλό θα είναι και για μας.
Ελπίζω δηλαδή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνη σου τα σκέφτηκες όλα αυτά??? Μπράβο ρε σπίρτο.. ζήτω η Νέα δημοκρατία.. ζήτω ο Κούλης.. ζήτω ο κουκουζας..

Ανώνυμος είπε...

αγαπητη σοφια μην υποβαθμιζουμε την νοημοσυνη κανενος κανενας κουκουζας δεν θα βρισκοταν στιν διαμαρτυρια αν δεν υπηρχαν εκλογες στο επιμελητηριο οσον αφορα γιατι καποιοι δεν παιρνουν επισημη θεση ειναι απλο γιατι δεν εχουν κανενα θεσμικο ρολο ωστε να εχει μια βαρυτητα η τοποθετηση τους δεν παρατηρησες ομως οτι δεν εδωσαν το παρρον νυν μελη του δημοτικου συμβουλιου που αυτος ειναι ορολος τους και υποχρεωση τους
sofiascomments είπε...

Καλημέρα! Μόνη μου εντελώς και αυτοβούλως! χαχα! δεν βρίσκω άλλο τρόπο να ζωντανέψουν λίγο τα αίματα ..Είπαμε να πούμε τα γεγονότα, δεν είπαμε και ζήτω..μη το παρατραβάμε κιόλας!χααχ!

sofiascomments είπε...

Καλημέρα, ΚΟίτα όσο αφορά τον ΚΟύκουζα τον βλέπω χρόνια στην περιοχή και εκτός επιμελητηρίου. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι. Η πορεία θα δείξει. Όμως η αλήθεια είναι ότι αν θέλεις να υπηρετήσεις έναν ρόλο πρέπει να φέρεσαι ανάλογα. Και αυτό είναι και για όσους λέμε ότι θέλουν αλλά δεν έχουν θεσμικό ρόλο. Μα ήταν συγκέντρωση πολιτών, γιατί να μην έρθουν? Και όσοι γράφουν την άποψη τους έχουν θεσμικό ρόλο? Σε πληροφορώ και πολλοί , καλή ώρα, δεν θέλουν και να αποκτήσουν. Έχεις δίκιο όμως για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. ΑΠόλυτο δίκιο έχεις και έπρεπε να είναι εκεί, η να είναι την παρασκευή τουλάχιστον. Για να δούμε!

Δημοσίευση σχολίου