Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Επιμελητηριακή εκλογική φρενίτιδα.

Μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, το ενδιαφέρον του κόσμου γενικά, έχει απομακρυνθεί από κάθε είδους εκλογές.
Είτε συμφωνούμε με τις πρακτικές Σύριζα, οι περισσότεροι από εμάς δεν συμφωνούμε με πρόωρες εκλογές.
Η σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για κάποια ανάπτυξη και άλλωστε το Σύνταγμα μας λέει εκλογές κάθε 4 χρόνια.

Όπως και στις δημοτικές εκλογές το χρονικό περιθώριο των 5 ετών, αναστέλλει τις ζυμώσεις και τις συζητήσεις, μιας και αργούν ακόμα.
Το τι θα γίνει σε αυτές τις εκλογές στο τέλος της πενταετίας, θα φανεί από  το έργο και την στάση του κάθε ένα , επομένως ο κάθε πολίτης θα έχει μια καθαρή εικόνα για τα πράγματα.

Τώρα όμως έχουμε εκλογές στο Επιμελητήριο και παρά τις πρώτες εντυπώσεις , ότι δηλ, θα ήταν μια υπόθεση ήσυχη και για λίγους, το θέμα φαίνεται να ξεφεύγει λίγο και να θυμίζει δημοτικές εκλογές.

Ίσως να φταίει το ίντερνετ που μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να επικοινωνεί με πολλούς ότι σκέφτεται και θέλει , και για αυτό άλλωστε τα μαθαίνουμε και εμείς, η μαθαίνεται εσείς αυτά που διαβάζετε εδώ.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται ομολογώ ότι προκαλεί κάποια ανησυχία για το τι πρόκειται να γίνει πάλι στις επόμενες δημοτικές η εθνικές εκλογές.
Όμως το Επιμελητήριο είναι ένας επαγγελματικός φορέας με συγκεκριμένο έργο και είναι πραγματικά κρίμα να βλέπουμε τις πρακτικές που επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω, να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Οι υποψήφιοι είναι εξαιρετικοί και θα μας διευκόλυναν πάρα πολύ αν ήταν μαζί, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Αυτό όμως δεν υποβιβάζει την αξία τους, ούτε των ίδιων, ούτε τον συνεργατών τους.

Νομίζω ότι οι διάφορες κλίκες κάνουν πιο πολύ ζημιά και φασαρία από ότι θα ήθελε ο κάθε  επικεφαλής.
Τέλος πάντων, καλή καρδιά και υγεία βρε παιδιά. Εκλογές είναι, θα περάσουν, και την επόμενη μέρα θα πρέπει να γίνει ότι καλύτερο για το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου