Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Αδέσποτα , ένα πρόβλημα που όλο μεγαλώνει.

 Προβληματισμένη  κάτοικος μιας γειτονιάς της Καρύστου, επικοινώνησε μαζί μας για να δημοσιοποιήσει την κατάσταση που βιώνουν εδώ και χρόνια σε σχέση με τα αδέσποτα της περιοχής της.
 Στην αρχή ήταν ένα, μετά έγιναν δύο αλλά τώρα έχουν μαζευτεί πάνω από πέντε και έχουν δημιουργήσει αγέλη που έχουν προχωρήσει ήδη σε επίθεση κατά πεζών.
Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες, ευτυχώς μια κυρία πρόλαβε και μπήκε στο αυτοκίνητο της.
Η συγκεκριμένη κυρία είναι φιλόζωος με μεγάλη αγάπη για τα ζώα και δικά της σκυλάκια, για να μην σας μπουν ιδέες ότι τα προκάλεσε.

Κάτοικος της περιοχής μετά από γέννες αδέσποτου, προχώρησε μόνος του και πλήρωσε την στείρωση του ζώου αλλά τώρα έχουν αφήσει οι αγαπητοί μας επισκέπτες τα σκυλιά τους και το πρόβλημα έχει διογκωθεί.
Επειδή η συμπεριφορά τους έχει προβληματίσει πολύ τους περίοικους και φοβίσει γονείς και παιδιά, αναφέρουμε το πρόβλημα και ελπίζουμε στην επίλυση του.

Σημείωση προς haters
Πρώτα από όλα, οι άνθρωποι τα φροντίζουν και τα ταϊζουν τόσα χρόνια, δεύτερον το να μην μπορούμε να αναφέρουμε ένα πρόβλημα και να ακολουθεί υβρεολογία και χυδαιότητες δείχνει ότι εσείς είστε τραμπούκοι και αλεεινοί συκοφάντες που θα φοράγατε ευχαρίστως την κουκούλα σας αν σαν δοθεί η ευκαιρία. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου