Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές στο Επιμελητήριο. Γνώμες και προτιμήσεις.

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις των συνδυασμών για τις εκλογές στο Επιμελητήριο και ο κάθε σώφρων άνθρωπος που γράφει δημοσίως κρατά μια αντικειμενική θέση.

Από τους υποψήφιους δεν γνωρίζω καθόλου τον κ.Μώρο, επομένως δεν έχω καμιά γνώμη.
Την κυρία Αγιοστρατίτη την έχω συναντήσει αρκετές φορές και από ότι έχουμε παρακολουθήσει τις δράσεις της, είναι μια αγωνιστική προσωπικότητα, με ιδέες και έργο για την Εύβοια.
Είναι επίσης ένας ήπιος άνθρωπος, πολύ ευγενής και ανοιχτή σε προτάσεις που στηρίζεται από αξιόλογους ανθρώπους.

Από την άλλη ,ο άλλος υποψήφιος είναι ο κ.Κούκουζας που έχει αγαπήσει πολύ την περιοχή μας και έχει σχέσεις με πολύ κόσμο στην Νότια Καρυστία.
Έχει προωθήσει πολλά θέματα στην περιφέρεια, και εμένα προσωπικά, με βοήθησε με το ψήφισμα για τις φωτιές και κατέθεσε ερώτηση στην Περιφέρεια.
Από τα Χριστούγεννα ήδη μου είχε πει ότι θέλει να διεκδικήσει το Επιμελητήριο ,επομένως δεν ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Ακούγονται πολλά για παρεμβάσεις πολιτικών στο θέμα, αλλά δεν έχουν όλα αυτά καμιά σημασία ούτε θα βαρύνει η άποψη τους στον κόσμο πιστεύω.
Έχουν μια διαδρομή και οι επαγγελματίες που παρακολουθούν δεν στηρίζονται σε τέτοιους είδους γνώμες.

Νομίζω ότι ο Βαγγέλης είναι κατάλληλος για την θέση και θα τα πάει μια χαρά.
Υποστηρίζω την υποψήφια του και ελπίζω σε ένα πολιτισμένο και θετικό κλίμα από όλους μέχρι τις εκλογές.

4 σχόλια:

sofiascomments είπε...

Αγάπες μου γλυκιές αργήσατε και ανησύχησα!! Βρε σας καταλαβαίνω απολύτως αλλά τα πράγματα δεν είναι μαύρο άσπρο. Πείτε εσείς όμως , γιατί το πιο ανησυχητικό είναι η ησυχία, σε όλα τα πράγματα.

sofiascomments είπε...

Ο Σώφρων δεν εκδηλώνεται, και ναι, δεν το έχω αυτό.!! και δεν λέω τι να ψηφίσεις εσύ καλέ μου άνθρωπε, σου λέω τι θα ψηφίσω εγώ, έχει τεράστια διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κουκουζας ήταν ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ η Ποτάμι ή....θα τον ψηφιζες ????

sofiascomments είπε...

είπαμε να μην ανεβάζω ανώνυμα ,αλλά ας ανεβάσω και ένα να μην μιλάω εντελώς μόνη μου. Βέβαια βρε παιδιά, εννοείται. Ενδιαφέρθηκε για το θέμα με τις φωτιές πα΄ρα πολύ, το δούλεψε, έψαξε, κοίταξε, το προώθησε, δηλ συγνώμη, δεν του αξίζει να το πούμε? Δεν ξέρω τα υπόλοιπα που γράφουν άλλοι, αλλά αυτό δεν είναι πολύ σοβαρό? Να ξέρεις ότι σε κάτι δύσκολο θα ανταποκριθεί κάποιος πιο πάνω? Και στα αιολικά και σε όλα ακούει και το προχωρά όσο μπορεί. ΝΔ, ξε ΝΔ, το αποτέλεσμα μετράει. Κυρίως όταν έχεις τους άλλους να σε λένε και καταπατητή από πάνω!!

Δημοσίευση σχολίου