Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Ρομπότ, φωτιά και Ρουβίκωνας.

Δεν θα αναγνωρίζουμε εύκολα πια την ζωή όπως εξελίσσεται.
Τα ανθρωπόμορφα ρομπότ παίρνουν υπηκοότητα και μιλάνε πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους, κάποιες ομάδες κτυπούν αδιακρίτως επειδή δεν τους αρέσουν τα μαλλιά των ανθρώπων στο δρόμο και στο όνομα της δικαιοσύνης έχουν πάρει την βαριοπούλα και το παίζουν ο Ζορό σε νέες περιπέτειες.
Δεν με τρομάζουν οι πειραγμένοι σύντροφοι της Ζωής και του Βούρτση, δεν με τρομάζουν οι Ρουβίκωνες και οι εκπομπές τους στην αδέσμευτη δημόσια τηλεόραση με το μνημείο των πεσόντων της ΕΡΤ, δεν με τρομάζουν τα πειραγμένα αναρχόπουλα που σπάσανε το χασάπικο επειδή δεν θέλουν να τρώμε πια κρέας και τα έχουν βάλει με τους χασάπηδες και τα κοτόπουλα αλανιάρικα και μη,
με τρομάζει όμως απίστευτα που βγαίνουν και τους υπερασπίζονται και τους δικαιολογούν.
Θα ήθελα νάξερα αν πράγματι η αυτοδικία είναι στην ατζέντα του κάθε ένα από μας. Αν υπάρχει δικαιολογία να κατηγορούμε και να συκοφαντούμε τους ανθρώπους χωρίς αποδείξεις, χρησιμοποιώντας βία και τρομοκρατία.
Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, και σίγουρα δεν είναι τιμητικό για καμιά κοινωνία. Να ανησυχείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν όλα αυτά δεν σας προκαλούν κανενός είδους αντίδραση.

Πολύ παλαβομάρα έχει πέσει, και οι λαϊκοί δικαστές ακονίζουν τα μαχαίρια, τα τσεκούρια τις κρεμάλες κλπ δημοκρατικά αξεσουάρ της επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου