Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Καρύστου!

Ο δήμαρχος μας Λευτέρης Ραβιόλος με την κ.Αγιοστρατίτη την κ.Σοφία Κόλλια Βότση την δημοσιογράφο Έδη Ντίνη και τον κ.Βαγγέλη Αλεξανδρή.
ο γραμματέας Γιώργος Λυκουρόπουλος  η πρόεδρος Σόνια Ντασίου και ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Αλεξανδρής μαζί με τον πρόεδρο του Μελισσοκομικού κ. Παντελή και την αεικίνηση Μαρία  Θεοδώρου και η Σοφία Στελιάτου.
 Με την καθολική συμμετοχή της πιτσιρικαρίας εξελίχθηκε η σημερινή διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου και την συμμετοχή του Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρύστου όπου οι λουκουμάδες τους έγιναν ανάρπαστοι, με το Karystos Bikes που ακούραστα έκαναν βόλτες όλα τα πιτσιρίκια με τα στολισμένα ποδήλατα,


 με τους Φιλίππους που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους με τα αλογάκια τους , την Μαρία Τσαπέπα  η οποία στην κυριολεξία δεν προλάβαινε να αναπνεύσει μιας και η ουρά για την υπέροχη ζωγραφική της στα μαγουλάκια δεν μίκραινε όσο και να περνούσε η ώρα,
 με την τρισχαριτωμένη μας κλόουν που έσπασε ρεκόρ γρηγοράδας μπαλονιών και παιχνιδιών, όπως ακόμα και με τα παιδιά της Σχολής Χορού της Σέβης Κρίσιλια


 που έδωσαν τον δικό τους τόνο με τις χορευτικές τους φιγούρες.

 Φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια επιτυχία χωρίς την συμμετοχή της Σέβης Στελιάτου που το εορταστικό της πρόγραμμα πήρε άριστα και ανέβασε το κέφι μικρών και μεγάλων με την επίκαιρη μουσική της!
Το εργοστάσιο σοκολάτας απλώθηκε στην πλατεία και το μαλλί της γριάς γέμισε ροζ σύννεφα τα χεράκια των παιδιών, τα σοκολατένια μπισκότα πασαλείψανε τα στοματάκια τους και είπαν τις ευχές στο αυτί του Άγιου Βασίλη.
 Είχαμε και τις επισκέψεις μας , με την επίσκεψη της κυρίας Αγιοστρατίτη , της νέας προέδρου του Επιμελητηρίου και της κυρίας Σοφίας Κόλλια Βότση, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου με την παρέα τους.
 Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος τώρα είναι και στο δυναμικό του Επιμελητηρίου, είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση off the record με την κ.Αγιοστρατίτη.
κ. Αγιοστρατίτη και κ.Αλεξανδρής 

 Ο κόσμος γέμισε την πλατεία και για ώρες περάσαμε και μεις μαζί με τα παιδιά όμορφα και χαρούμενα στην γιορτή.

Επίσης έγιναν ανάρπαστα τα δώρα και τα στολίδια από το ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ !


Και του χρόνου με υγεία και χαρά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Σημείωση
Επειδή έγινε πανικός με το μαλλί της γριάς , τις ζωγραφιές, τα μπισκότα  τις λουκουμάδες, τα μπαλόνια τους χορούς και τα ζωάκια, δεν προλάβαμε να παίξουμε τα παιχνίδια που είχαμε πει. Όμως, όρεξη να έχουμε και η ώρα για παιχνίδι θα βρεθεί!

Nα ευχαριστήσουμε και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που έδωσε τόση χαρά σήμερα σε μικρούς και μεγάλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου