Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Καρυστινά νέα 2 Φλεβάρη 2018


Σήμερα είναι μια συννεφιασμένη μέρα και ο Μάρκ στο φεις μας προτρέπει να πάρουμε ομπρέλα να μην βραχούμε.
Όμως ο καιρός θα το βγάλει ψεύτη τον Μάρκ, γιατί μπορεί να τα ξέρει όλα, αλλά το καιρό πάνω από την Κάρυστο, δεν έχει ακόμα καταφέρει να τον μάθει ακριβώς.
Η επικαιρότητα ασχολείται με το πόσοι θα πάνε στο συλλαλητήριο και υπάρχει ενδιαφέρον αν υπάρξει λεωφορείο από Κάρυστο.
Όπως διαβάσαμε όμως θα υπάρξει στα Στύρα, επομένως αν κάποιος θα ήθελε να πάει με παρέα ας επικοινωνήσει με κάποιον γνωστό του στα Στύρα για λεπτομέρειες. Μπορεί να διαβάσει και σχετικό άρθρο στα neastyra,news.
Το άλλο θέμα που απασχολεί είναι ο θάνατος από πυρκαγιά ενός ηλικιωμένου και το αν είχε ρεύμα η όχι. Αυτό που μάθαμε σίγουρα, είναι ότι δεν πρόβλημα με την ΔΕΗ, και ήταν ο τρόπος της ζωής του τέτοιος. Κρίμα να φύγει κάποιος με τέτοιο τρόπο, αλλά η μοναξιά φέρνει πολλές δυστυχίες.

Τα νέα μας σήμερα είναι γεμάτα από φωτογραφίες από πιο μικρά και πιο μεγάλα πλατάνια από ένα όμορφο πλατανόδασος στην Όχη για το έργο στην  θέση Σπηλιά.
Τα είδατε?
Δεν θα τα ξαναδείτε. Κόβονται για τα έργα που πήραν πράσινο φως για να συνεχιστούν . Περίπου 500 δέντρα θα κοπούν, η χαρά του ξυλοκόπου δηλ.
Οι πίτες συνεχίζονται με συνοδεία χορού αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Ιππικό Όμιλο στην Χόβολη και τον σύλλογο Αετού στο Κύμα.
Στο λιμάνι συνεχίζονται τα έργα για την επέκταση του λιμανιού και τα μπλόκια που είναι πάνω στον λιμενοβραχίονα, θα πέσουν μπροστά από εκεί που γίνεται η διαμόρφωση.
Το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο πιστεύω και θα έχουμε 2 διαδρόμους γυμναστικής εκεί, και πάνω στον λιμενοβραχίονα και στον κάτω που ετοιμάζεται τώρα.
Το Γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μας εξοπλίστηκε από ένα μηχάνημα για καλύτερες διαγνώσεις , και εδώ τελειώνουν προς το παρόν τα νέα μας.
Καλή Παρασκευή και καλό Σ-Κ, σε όσους δεν ξαναπεράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου