Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Διοικητικός απολογισμός Εμπορικού - Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυραίων 2013-2017Διοικητικός απολογισμός Εμπορικού - Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυραίων 2013-2017

1. Με την απόφαση για οικονομική ενίσχυση στις εθνικές επετείους αντί κατάθεσης στεφάνων, των σχολείων του Δημοτικού
διαμερίσματος μας (Δημοτικό Σχολείο Ν.Στύρων, Δημοτικό Στύρων, Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Στύρων) δώσαμε συνολικά το ποσό των 750,00 (επτακοσίων πενήντα ευρώ) στα σχολεία για την κάλυψη αναγκών τους.

2. Διοργανώσαμε εκπτωτικό τριήμερο με προώθηση της περιοχής και των επιχειρήσεων , με τη διανομή φυλλαδίων με χάρτη και πληροφορίες για την περιοχή και τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης έγινε και εκδήλωση με φουσκωτά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους.

3. Ανταποκριθήκαμε στην έκκληση για βοήθεια μαθήτριας του Δήμου Καρύστου προκειμένου να κάνει χειρουργική επέμβαση, χορηγώντας χρηματικό ποσό στο σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρύστου ο οποίος ήταν και ο αρμόδιος για τη συγκέντρωση των χρημάτων.

4. Ενισχύσαμε οικονομικά με το ποσό των 250,00 ευρώ το Σύλλογο Δασοπυροσβεστών Ν.Στύρων.

5. Ανταποκριθήκαμε στην έκκληση των αγροτικών ιατρών και αγοράσαμε Η/Υ και περιφερειακά αξίας 1244,00 (χίλια διακόσια σαράντα τέσσερα ευρώ) για το αγροτικό ιατρείο Ν.Στύρων και Ζωοδόχου Πηγής.

6. Διοργανώσαμε τριήμερο πρόγραμμα ενημέρωσης και δωρεάν εξέτασης των κατοίκων της περιοχής, για τον καρκίνο του δέρματος, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης κ Αγωγής Υγείας και το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής κ κέντρο αναφοράς Μελανώματος του Γ.Ν.Α. ¨Γ.Γεννηματάς¨ . Συγκεκριμένα :


α) 106 άτομα εξετάσθηκαν 

β) 13 άτομα ανευρέθηκαν με ύποπτους σπίλους σώματος και προγραμματίσθηκαν άμεσα για να αφαιρεθούν και να σταλούν για βιοψία 
γ) 14 άτομα παραπέμφθηκαν για χαρτογράφηση και παρακολούθηση.

7. Συμμετείχαμε στις δράσεις Lets Do It του Δήμου Καρύστου που αφορούσαν τον καθαρισμό σε παραλίες και περιοχές του Δήμου, χορηγήσαμε είδη πρώτης ανάγκης όπως εμφιαλωμένα νερά, και εξοπλισμό και είδη καθαριότητας (γάντια, σάκους απορριμμάτων κ.α.)
8. Συγκεντρώσαμε αγαθά για ¨ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ¨. Συγκεκριμένα παραδώσαμε στους υπεύθυνους του οργανισμού δεκατέσσερα (14) κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα. 

9. Διεξήγαμε επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζομένους των μελών επιχειρήσεών μας.

10. Στείλαμε επιστολές κοινοποιώντας στους αρμόδιους φορείς προβλήματα των επαγγελματιών μελών μας, αλλά και για έργα ανάπτυξης και υποδομών που είναι απαραίτητα για την περιοχή μας Επιστολές μας χρησιμοποιήθηκαν και ως αναφορά στη Βουλή. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΙΚΗ ΑΡΑΠΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου