Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

22 Φλεβάρη 2018 -Κάρυστος.

Ο μήνας προχωρά προς το τέλος του και αφήνουμε πίσω όλα τα ωραία που περάσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς.
Next station θα είναι τα εγκαίνια του νέου σχολείου μας και όπως ακούγεται θα έχουμε υψηλά παριστάμενους, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα για να σας το πω.

Κατά τα άλλα η Άνοιξη έρχεται σιγά σιγά, και τα κρίνα πρώτα πρώτα μαζί με τις αμυγδαλιές δίνουν το στίγμα τους.

Θα ήθελα να σας πω ένα περιστατικό που έγινε στο Δημαρχείο το προηγούμενο Σάββατο.
Πριν να αρχίσει το δρώμενο, μια πάρα πολύ ωραία κυρία, με το τάμπλετ στο χέρι, έβγαζε φωτογραφίες και έτυχε να είμαι δίπλα της και με ρώτησε για το τι θα γίνει κλπ.
Της εξήγησα το όλο concept και ενθουσιασμένη άρχισε να μου λέει ότι θα ανεβάσει τις φωτογραφίες να τις δουν οι φίλες της στις οποίες συνέχεια λέει για το πόσο ωραία είναι η περιοχή μας και δεν της λείπει κάτι σε σχέση με άλλες.
Μιλούσε με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη που πραγματικά με συγκίνησε και ακόμα και τώρα, τόσες μέρες μετά, σκέφτομαι για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία και το πόσο ανάγκη υπάρχει να στηρίζεται με κάθε τρόπο.

Η Κάρυστος είναι μια κωμόπολη  και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Χωρίς να την υποβιβάζουμε σε κάτι που δεν είναι ,αλλά ούτε να ξεχνάμε και το που είμαστε.

Σήμερα Πέμπτη και το Σάββατο είναι ήδη κοντά. Καλό υπόλοιπο βδομάδας και ας μη μας αγγίξει το δηλητήριο που ξεχύνεται μέσα από τα κανάλια και τα άλλα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...