Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Η Λέσχη 4χ4 έκοψε την πίτα της .


Σε μια πολύ ζεστή και παρεϊστικη ατμόσφαιρα, έκοψε η Λέσχη 4Χ4 την πίτα της, παρουσία πολλών φίλων και συναγωνιστών στο αγώνα με  τις φωτιές και τα χιόνια.
Παρευρέθηκαν οι Δασοπυροσβέστες Μαρμαρίου, Καρύστου, Στύρων και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρύστου.
Από την Ερέτρια ήρθαν εκπρόσωποι του Φ.Ε.Τ.Ε.Σ club.
Επίσης παρευρέθη ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, η Αντιδήμαρχος κ.Μαρία Κανέλου Χουντάση, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καφηρέα  Πολυχρόνης Πολυχρονίου, .η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Σόνια Ντασίου, ο κ. Ευάγγελος Σπύρου εκ μέρους του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, η κ.Μαρία Τσαπέπα του Ιππικού Ομίλου και ο κ.Περικλής Ντάσιος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου.

Ο πρόεδρος της Λέσχης κ.Κωσταντίνος Μπαλτάς , στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε εκτός των άλλων τον κ.Κούκουζα για την προσφορά του σε εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα , και ο κ.Λευτέρης Σφυρίδης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την προσφορά και την βοήθεια τους στο έργο της Πυροσβεστικής σε κάθε καιρό και συμβάν.

Οι σύλλογοι εθελοντών είναι μια τελείως ξεχωριστή κατηγορία από κάθε άλλον και όλοι μας είμαστε βαθύτατα υποχρεωμένοι σε όλους τους.
Ευχόμαστε μια χρονιά  χωρίς φωτιές και χωρίς έκτακτες ανάγκες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου