Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστώ πολύ.

Η γιορτή της αποκριάς στην Κάρυστο πλησιάζει και όλα είναι ήδη έτοιμα.
Σε χρόνο ρεκόρ θα έλεγα, όλοι με ενθουσιασμό και με τεράστια αποδοχή από όλο τον κόσμο, η γιορτή μας βάζει τις τελευταίες πινελιές και σας περιμένει όλους να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί αυτό το Σάββατο ,ξεκινώντας από το Δημαρχείο και καταλήγοντας στο Stars Club.

Όλα τα ωραία πράγματα γίνονται με την συνεργασία, την καλή διάθεση, την  φαντασία και την καλή πίστη.
Όλα αυτά , τα μοιραστήκαμε και τα μοιραζόμαστε και θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη και στην στήριξη ,
τον κ.Αλκιβιάδη Βόσσο, Πρόεδρο των Ανεμοπυλών. Όχι μόνο στήριξε την ιδέα, αλλά την έκανε ακόμα καλύτερη .
Την Σόνια Ντασίου, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, -που θα σας υποδεχτεί στην παραλία-, για την στήριξη από την πρώτη κιόλας στιγμή,όπως και την Σοφία Τσούμα που πίστεψε τόσο πολύ στην ιδέα την στηρίζει και εργάζεται με πάθος,οργανωτικότητα και ακαταπόνητη επομονή σε όλα τα μέτωπα!  Επίσης όλο το συμβούλιο του Συνδέσμου Τουρισμού Καρύστου για την αμέριστη βοήθεια στο project.
Τον Δημήτρη Κανακάρη για την άμεση διεκπεραίωση όλων των πρακτικών θεμάτων, την Αιμιλία Πέτρου και όλη την τεχνική υπηρεσία του δήμου.

Δεν έχω λόγια πράγματι, και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Σέβη Στελιάτου που με τόσο καλή διάθεση υποστηρίζει κάθε καλλιτεχνικό και ας μην είναι με την ταμπέλα του επιτυχημένου η του γνωστού δημιουργού, όπως και την Βατή Ζωγράφου για τους ίδιους λόγους.
Για άλλη μια φορά ,η Λίτσα Βουλή, η δασκάλα μας στο Χορευτικό Καρύστου, αποδεικνύει τι ήρεμη δύναμη είναι. Με την γλυκύτατη παρουσία της  και συμπεριφορά, κάνει τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα. Δεν προκαλεί καθόλου την απορία, το γιατί είναι τόσο αγαπητή  σε όλα τα μέλη του χορευτικού και όχι μόνο.
Τους ηθοποιούς μας, την Σοφία Κακαβογιάννη , τον Χρήστο Χονδρονάστα και τον Νίκο Κολιαβρά.
Τα λόγια είναι περιττά, ελάτε να τους δείτε.!!!
Ευχαριστώ και την Σεβούλα μας την Κρίσιλια, που μας αγαπά και μας στηρίζει, ΚΑΙ μας μαθαίνει και χορό για να είμαστε αστείοι αλλά, αξιοπρεπείς αστείοι.

Ευχαριστώ πάρα πολύ , όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να πάρουν μέρος στο γκρουπ που θα σας παρουσιάσει το Σάββατο αυτό που ετοιμάζουμε, και με τόσο καλή διάθεση μας πίστεψαν και μας στήριξαν.
Αφήνω στο τέλος την Λέσχη 4χ4 που η παρουσία θα ήταν μισή αν δεν υπήρχε  η συμμετοχή τους, και τον φωτογράφο μας που δεν αρνείται ποτέ την βοήθεια, τον Γιώργο Λυκουρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου