Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Μια Καρυστινή στο Παλλάς! Φωτεινή Τσακνάκη!

Άλλο ένα Καρυστινό παιδί, στολίζει τις νύχτες της Αθήνας με το ταλέντο της. Όμως μαθαίνουμε , συμμετέχει σαν πιανίστα στην παράσταση.
Καλή επιτυχία και πάντα μπροστά!

Georgios Tsaknakis
Η Φωτεινή Τσακνάκη πάει........ CABARET
Στο θέατρο PALACE, από αυτό το Σάββατο και για δύο μήνες θα συμμετέχει,ως πιανίστας, στην παράσταση του Σωτήρη Χατζάκη με Πρωταγωνιστές τον Τάκη Ζαχαράτο,Τάμτα, και 10μελή ορχήστρα με μαέστρο τον Αλ..Πρίφτη.
Καλές παραστάσεις


Περιγραφή
Συντελεστές
Media
Παραγωγή
ΤΟ CABARET ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ…!
Με τον Τάκη Ζαχαράτο στο ρόλο του Κομπέρ!
Η Τάμτα στο ρόλο της Σάλι Μπόουλς!
ΕΝΑΡΞΗ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.
To Cabaret θα παρουσιαστεί σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!
Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.
Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.
Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής  που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

1 σχόλιο:

Ζαχος Χατζηνικολης είπε...

Μπραβο !!!!!?

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...