Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Πάμε μια βόλτα στην Ικαρία;

https://www.facebook.com/Proespera/
Authentic Ikarian stone house & living experience Ikaria
Αν θέλετε να κάνετε μια εκδρομή και δεν ξέρετε που να πάτε, σας συνιστώ να επισκεφθείτε το δικό μας παιδί, την Μύριαμ, που έχει βάλει όλο της το μεράκι και την αγάπη για την φύση και έχει φτιάξει μαζί με τον σύντροφο της, έναν παράδεισο στην Ικαρία.

Βιολογικά τρόφιμα, καλλιτεχνική άποψη , άφθαστη φροντίδα και στην τελευταία λεπτομέρεια και ο όλος, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, αποκτά, ακριβώς το νόημα που του ταιριάζει.

Θα ήταν πράγματι μια καλή ιδέα, να κάνουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή μέχρι εκεί για να δούμε στην πράξη αυτό που συνήθως μένει στην θεωρία.1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Άνθρωπε της πόλης και του τσιμέντου, πάρε μια ανάσα, ταυτίσου με την φύση, το χώμα, τον καθαρό αέρα που τον έχουμε ξεχάσει. Ζήσε σαν άνθρωπος σαν ένα άλλο ζώων, πέτα το ρολόι, ακολούθα τον ήλιο, αυτός θα σου δείξει την ώρα, αν πεινάς φάε, αν νυστάζεις κομίσου, νιώσε τον εαυτόν σου, άκουσε την καρδιά σου. Σταμάτα να μυρίσεις το άρωμα του χώματος, το άρωμα του χόρτου, έστω και για λίγο, όχι το των καυσαερίων της πόλης σου. ……… Αυτή είναι η Ικαρία.

Δημοσίευση σχολίου