Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτο αλλά αληθινό! Η Μονάδα νεφρού γίνεται ήδη πραγματικότητα!

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά μου! Δεν έχω λόγια να σας μεταφέρω τα συναισθήματα που κατακλύζουν κάθε άνθρωπο που ζει τα προβλήματα της νεφρικής ανεπάρκειας, των συγγενών και των φίλων των οικογενειών.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την συγκίνηση που σε κάνει να κλαις και να γελάς την ίδια ώρα, την παρόρμηση να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο και να πεις, ΝΑΙ, γίνεται!
Το απίστευτο, το ακατόρθωτο ! Γίνεται!

Όχι θα γίνει, αλλά γίνεται ήδη!

Και όλα αυτά, επειδή μια συγγενής νεφροπαθούς, απελπίστηκε τόσο πολύ και πείστηκε τόσο πολύ, ότι ο Θεός δεν μπορεί παρά να βοηθήσει και ανέβηκε στο Νοσοκομείο για να μοιραστεί αυτήν την πεποίθηση με τον αναπληρωτή διοικητή  μας, τον κ.Αναστάσιο Μίχα.
Και ήταν τόση η ορμή της Σόνιας Ντασίου Σέρελη, και τόση η αγάπη του κ.Μίχα για τον άνθρωπο, που ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να γίνει το ακατόρθωτο δυνατό.

Ο κ.Μίχας ετοίμασε έναν άρτιο φάκελο, και στον δρόμο, έβρισκε μόνο συμπαραστάτες παντού , μέχρι που φτάσαμε στην ανάληψη του υπουργείου της ευθύνης για την αποπεράτωση της μονάδας και της στελέχωσης της!

Το υπουργείο Υγείας, με υπουργό τον κ.Ξανθό, υφυπουργό τον κ.Πολάκη και γενικό γραμματέα τον κ.Σταμάτη Βαρδαρό, θα μείνει στην ιστορία της πόλης μας και όλης της ευρύτερης περιοχής όπως και θα μείνει η περίοδος του κ.Μίχα στο Νοσοκομείο μας.

Σημειώστε την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Σημειώστε την μέρα , την Κυριακή που  ξημερώνει και ας έχουμε πίστη ότι το όραμα θα γίνει σύντομα πραγματικότητα!
Ο χρήστης Γιάννης Κιούκης είναι με τους Sonia Dasiou και Maria Dasiou.


ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ!!!!!! Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν πάλεψαν αγωνίστηκαν έκλαψαν πόνεσαν παρακάλεσαν έπεσαν..... ΑΛΛΆ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑΝ!!!!! Και τώρα πια μπορούμε να λέμε ότι η μονάδα τεχνητού νεφρού είναι γεγονός!!!! Και είστε πάρα πολλοί ο καθένας βοήθησε και πάλεψε με τον τρόπο του.... Εγώ όμως θα αναφερθώ σε μια κοπέλα φίλη .... μανα .... σύζυγο.... έμπορο.... Αλλά πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟ.... Sonia Dasiou πόσες φορές μου είπες τρέχω δεν προλαβαίνω... πόσες φορές δεν μου σήκωσες το τηλέφωνο γιατί μίλαγες σε διαφορες αίθουσες για αυτό.... πόσες φορές έκλαψες γιατί έβρισκες εμπόδια.... ποσες φορες αφησες την οικογένεια σου και ετρεχες για αυτον τον σκοπό.... πόσες φορές μου είπες κουράστηκα ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ!!!! Για όλα αυτά είμαι περήφανος που είσαι φίλη μου ..... Μην σταματήσεις με όλους σου τους άξιους συνεργάτες μπράβο σε όλους σας το αξίζετε πραγματικά!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου