Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου στην ΑΝΔΙΑ … Τι δήλωσε στο eviakosmos.gr


Μία Καρυστινή που έδωσε τη δική της μάχη στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Αγιοστρατίτη-Γεροντίτης, και δεν κατάφερε να εκλεγεί, ορίστηκε αναπληρωματικό μέλος στην ΑΝΔΙΑ στη θέση του Γιάννη Παπαθανασίου.
Πρόκειται για την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου, η οποία στις εκλογές πήρε τις ίδιες ψήφους με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος μετά την παραίτηση του εκλεγμένου από το συνδυασμό του Κούκουζα, στο Τουριστικό Τμήμα και παίρνοντας ο επικεφαλής την έδρα του Τουριστικού, πήρε τη θέση του ως επιμελητηριακός σύμβουλος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηριου. Αναμενόμενη ηταν στη συνεχεια και η αξιοποιηση της Προεδρίνας...
Η κα Ντασίου έχει καταφέρει πάρα πολλά με τα άλλα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου για τα μέλη του και η παρουσία μιας ακόμη Καρυστινής στην εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου στην Περιφέρεια την "οπλίζει" όπως δήλωσε στο eviakosmos.gr πριν απο λίγο, με περισσότερη ευθύνη για τον τόπο της και τον επιχειρηματικό κόσμο όλης της Εύβοιας.

Διαβάστε την δήλωση της κ.Ντασίου στο Eviacosmos.gr

eviacosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου