Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Μπροστά η ΝΔ σε δημοσκοπήσεις, αλλά....

Βγήκαν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης και η ΝΔ είναι μπροστά περίπου 10 μονάδες.
Μπορεί να είναι πολλές, η πάλι και λίγες ανάλογα τι ανάγνωση κάνει κανείς, όμως αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν δεν δείχνει ότι αυτή η διαφορά θα μεγαλώσει,αλλά αντίθετα, μπορεί να μικρύνει για έναν απλό λόγο,
γιατί ακόμα δεν φάνηκε εξουσία στον ορίζοντα και τρώγονται.

Τρώγονται και αυτή η συμπεριφορά είναι ηλίθια γιατί πρώτα από όλα αντί να ενώνουν τους ψηφοφόρους του του κόμματος, δείχνουν , η βάζουν άλλους να δείξουν το χάσμα που έχουν μεταξύ τους, για να το πω ευγενικά.
Προτάσσουν την προσωπική τους προβολή και όχι των θέσεων του κόμματος η να αναδεικνύουν τα προβλήματα που καλούντε να λύσουν.
Ο τρόπος των παλαιοτέρων  δεν δείνχει ότι συναισθάνονται την ζημιά που έχουν κάνει στην χώρα, η την συμμετοχή τους σε ότι κατέστρεψε την χώρα και δεν κάνουν ένα βήμα πίσω για να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι που τουλάχιστον ΔΕΝ  συμμετείχαν σε όλο αυτό το σκηνικό.

Από την άλλη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπεριφέρονται σε τέτοιο χαοτικό και διασπαστικό τρόπο, και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο συν που θα εκτιμηθεί.

Με άλλα λόγια, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβαζε την φορολογία που μας καίει πιο πολύ από όλα, προστάτευε τα πανεπιστήμια από τους βάνδαλους και έβαζε τάξη με άλλα 5 6 πραγματάκια, δεν πρόκειται να δει η ΝΔ εξουσία ξανά ούτε στο όνειρο της, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου