Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο μας μια ξεχωριστή μέρα. Παρόντες σε μια συμφωνία.

Στην φωτογραφία βλέπουμε μια αίθουσα από μονάδα νεφρού .
Μετά την απόφαση του Υπουργείου για ένταξη της μονάδας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η ερώτηση όλων ήταν για το πότε και το πως.

Νομίζω ότι όλος ο κόσμος και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα θέλουν διαδικασίες και χρόνο.
Πρώτα θα βγει το ΦΕΚ, μετά θα πρέπει να κατατεθεί η μελέτη, που ευτυχώς είναι σχεδόν έτοιμη.
Είναι πολύ λογικό ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες συμμορφώσεις προς τα προαπαιτούμενα της μονάδας ,να βγει η χρηματοδότηση και μετά να βρεθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός και τέλος η στελέχωση της.
Το υπουργείο έχει συνέχεια, αυτό όμως που δεν έχει συνέχεια είναι η θέληση της κάθε ηγεσίας να συνεχίζει το έργο της προηγούμενης.
Δεν θέλω να πω ότι αν βγει η ΝΔ δεν θα συνεχίσει το έργο, θέλω να πω όμως ότι εξαρτάται από το ποιος θα βγει στην ΝΔ για να μην βάζει εμπόδια στην συνέχιση του έργου.
Ο κ.Βαρδαρός πολύ σωστά ανέφερε ότι όλοι τους που τώρα είναι υπεύθυνοι είναι περαστικοί από τις θέσεις τους αλλά πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία και μια δέσμευση για την υλοποίηση του έργου.
Ελπίζουμε ότι ο κ.Μίχας θα προτιμήσει να μείνει μέχρι να δημιουργηθεί η μονάδα και όλοι οι άλλοι ανεξάρτητα αν έχουν θέση η όχι να στηρίξουν το έργο μέχρι τέλους.
Ο κ.Μίχας και ο κ.Βαρδαρός αναφέρθηκαν στην σημασία της ομοψυχίας και της συνολικής προσπάθειας των διευθυντών,γιατρών  και του προσωπικού σε κάθε βαθμίδα.

Παρόντες αυτήν την ιστορική για το Νοσοκομείο μας μέρα πιστεύω, ήταν  ο κ.Γεωργιάδης διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής , ο κ.Αναστόπουλος διευθυντής του Ακτινολογικού
Ο Διευθυντής του Παθολογικού κ.Παναγιωτίδης, ο Διευθυντής του Μικροβιολογικού κ.Καλαποδάς, ο Διευθυντής Παθολογικής κ.Χατζηπαύλου .Η κ.Ζαρμπούτη διευθύντρια του προσωπικού του Νοσοκομείου και η κ.Ξυπόλητου διευθύντρια του Νοσηλευτικού προσωπικού.

Παρόντες από την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς στην συνάντηση και δέχθηκαν την δέσμευση εκτός από τον Δήμαρχο κ. Ραβιόλο, παρόντες ήταν η κ. Βρανά ,αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης , οι Αντιδήμαρχοι κ.Διγαλέτος και η κ. Κανέλλου Χουντάση,  η κ.Βερούχη Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καρύστου και πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, η δημοτική σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κιούκη,  η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κ. Ντασίου και ο Γραμματέας κ. Λυκουρόπουλος, η κ. Σφυρίδη μέλος του ΔΣ του Σ.Ε.Β.Κ η οποία έχει αναλάβει αφιλοκερδώς την μελέτη, η κ.Τσούμα εκπροσώπησε τον Τουριστικό Σύνδεσμο Καρύστου, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων κ.Βερούχης, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Καρύστου κ. Οικονομόπουλος , οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας κ.Σπανομαρκίδης και η κ.Σπανομαρκίδη .
Επίσης παρευρέθησαν μέλη των ανωτέρω συλλογικοτήτων όπως και συγγενείς ασθενών.


Μια ξεχωριστή μέρα και μια συμφωνία διαρκείας .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου