Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυρίζουν οι προπέλες , και μαζί τους και ο καιρός.

Πολλές φορές τα βράδια τα φωτάκια που είναι πάνω στις ανεμογεννήτριες στέλνουν τα δικά τους σήματα μορς στον ουρανό και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες δημιουργούν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα.
Για παράδειγμα, όταν έχει συννεφιά, μοιάζει σαν να υπάρχει μια καταιγίδα κεραυνών στο βουνό ,η άλλοτε πάλι, ανάλογα την πύκνωση της νέφωσης αλλάζουν χρώμα τα σύννεφα πριν να πέσει τελείως η νύχτα.
Καιρό έχουμε να πούμε για αυτό το θέμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας απασχολεί όμως, η, ότι κάτι έχει αλλάξει στις απόψεις μας.
Οι διακοπές των ρολογιών της ΔΕΗ συνεχίζονται και εμείς ακόμα δεν έχουμε απαιτήσει συνολικά σαν κοινωνία την εξαίρεση μας από το τέλος της πράσινης ενέργειας όπως έχει γίνει σε άλλα μέρη, η τουλάχιστον την μεγάλη έκπτωση.
Το να φεύγουν κάποια έγγραφα αν δεν συνοδεύονται από την καθολική υποστήριξη του κόσμου, παραμένουν στα συρτάρια όπως έχει αποδείξει η ιστορία των πραγμάτων.

Το πλήθος των ρολογιών που κόβεται είναι ενδεικτικό του μεγέθους του προβλήματος που υπάρχει, και ελπίζουμε να υπάρχει μια καλή τουριστικά σεζόν τουλάχιστον που θα πιάσει από νωρίς την Άνοιξη.
Το πρόβλημα με τις κλίνες θα είναι κάτι, και είναι κάτι, που απασχολεί πολύ κόσμο, γιατί χωρίς κλίνες, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη η τουλάχιστον για διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου στην τουριστική κίνηση.
Η κοινωνία παραμένει προβληματισμένη και σκεπτική σε όλα όσα διαδραματίζονται στην περιοχή μας σε μια κατάσταση σταδιακής αφύπνησης.
Καλή βδομάδα λοιπόν και είδομεν για την συνέχεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!