Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Γυρίζουν οι προπέλες , και μαζί τους και ο καιρός.

Πολλές φορές τα βράδια τα φωτάκια που είναι πάνω στις ανεμογεννήτριες στέλνουν τα δικά τους σήματα μορς στον ουρανό και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες δημιουργούν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα.
Για παράδειγμα, όταν έχει συννεφιά, μοιάζει σαν να υπάρχει μια καταιγίδα κεραυνών στο βουνό ,η άλλοτε πάλι, ανάλογα την πύκνωση της νέφωσης αλλάζουν χρώμα τα σύννεφα πριν να πέσει τελείως η νύχτα.
Καιρό έχουμε να πούμε για αυτό το θέμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας απασχολεί όμως, η, ότι κάτι έχει αλλάξει στις απόψεις μας.
Οι διακοπές των ρολογιών της ΔΕΗ συνεχίζονται και εμείς ακόμα δεν έχουμε απαιτήσει συνολικά σαν κοινωνία την εξαίρεση μας από το τέλος της πράσινης ενέργειας όπως έχει γίνει σε άλλα μέρη, η τουλάχιστον την μεγάλη έκπτωση.
Το να φεύγουν κάποια έγγραφα αν δεν συνοδεύονται από την καθολική υποστήριξη του κόσμου, παραμένουν στα συρτάρια όπως έχει αποδείξει η ιστορία των πραγμάτων.

Το πλήθος των ρολογιών που κόβεται είναι ενδεικτικό του μεγέθους του προβλήματος που υπάρχει, και ελπίζουμε να υπάρχει μια καλή τουριστικά σεζόν τουλάχιστον που θα πιάσει από νωρίς την Άνοιξη.
Το πρόβλημα με τις κλίνες θα είναι κάτι, και είναι κάτι, που απασχολεί πολύ κόσμο, γιατί χωρίς κλίνες, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη η τουλάχιστον για διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου στην τουριστική κίνηση.
Η κοινωνία παραμένει προβληματισμένη και σκεπτική σε όλα όσα διαδραματίζονται στην περιοχή μας σε μια κατάσταση σταδιακής αφύπνησης.
Καλή βδομάδα λοιπόν και είδομεν για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου