Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Λίγα λόγια για αποχαιρετισμό στον κ.Βόσσο από το Νοσοκομείο Καρύστου.

Φαντάζομαι ότι όλοι το ξέρετε πια μιας και εδώ πολύ καιρό ακουγόταν η φήμη ότι ο κ.Βόσσος θα φύγει από το Νοσοκομείο μας και θα αναλάβει καθήκοντα στο ΚΑΤ. Σήμερα το ανακοίνωσε Ευβοικό σάιτ.
Είναι μια είδηση που μας έχει ταράξει και προβληματίσει πάρα πολύ , γιατί κακά τα ψέμματα, η φράση, " Πάρε τον Βόσσο τηλέφωνο" , ακούγεται σε όλους πολύ φυσιολογική .
Όντως, πολύ φυσιολογικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας όλες τις ημέρες , όλες τις εποχές και σε όλες τις αργίες.
Πολύ φυσιολογικό να είναι εκεί να μας δει, απόγευμα, βράδυ, νύχτα, έκτακτα, όταν δεν έχει να δει 100 άτομα την φορά.
Πολύ φυσιολογικό να βλέπουμε ανθρώπους από όλη την χώρα να έρχονται να χειρουργηθούν εδώ, όπως και πολύ φυσιολογικό να έχουμε την τιμή να γίνει εδώ  πρώτα , μια από τις πιο νέες μεθόδους για αποκατάσταση γονάτου.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος σε όλη την περιφέρεια που δεν χρωστάει μια μικρή η μεγαλύτερη δόση ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί.

Θυμάμαι 20 χρόνια πίσω , όταν έπρεπε να βάλει ο μικρούλης ορθοπεδικά παπουτσάκια και ήδη ο κ.Βόσσος είχε ταράξει τα στάσιμα νερά του Νοσοκομείου με τις ...παράλογες απαιτήσεις του για επεμβάσεις της ειδικότητας του . "Γιατρέ μη φύγεις, μη το βάλεις κάτω"  " Όχι, δεν τα παρατάω, αλλά δεν το καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά", μου είχε πει και το θυμάμαι μέχρι τώρα.

Το θυμάμαι γιατί τότε ήταν πάλι τα χρόνια που είχαμε βγει στους δρόμους για το Νοσοκομείο και η εργατικότητα του κ.Βόσσου μας είχε δώσει ελπίδες για Ανάσταση του.
Πράγματι, έκανε την διαφορά.
Πράγματι, έβαλε τις βάσεις να στηριχτεί η εξέλιξη του.

Τώρα ήρθε η ώρα να μας αφήσει και το κενό σίγουρα δύσκολα θα αναπληρωθεί, όπως δύσκολη και χρονοβόρα ήταν η προσπάθεια του να στήσει την Ορθοπεδική κλινική.

Γιατρέ, σε ευχαριστούμε για όλα. Καλή συνέχεια και νάσαι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 60-64 στο Νοσοκομείο Καρύστου.

 Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό στην Κάρυστο των 60-64. Το Νοσοκομείο μας ονομάζεται  ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (20). Ο πρώτος εμβολιασμός έχει κλεί...