Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Χαρούμενα ζώα στον Καστανόλογγο μετά την απόφαση της περιφέρειας!


Είναι απίστευτο πράγματι με πόση χαρά υποδέχθηκαν τα ζώα τα νέα για τις παρεμβάσεις στον Καστανόλογγο για την προστασία των δρόμων που θα χρησιμοποιούν τα πάρκα...ε, συγνώμη, για την προστασία του δασικού πλούτου ήθελα να πω.
Θα προστατεύσουν λέει το κεφάλαιο, αλλά μπορεί να ξεριζώσουν μερικά για τα κάνουν δρόμους για να σώσουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να δεις μια καστανιά να μαζεύει τις ρίζες και να τρέχει κάτω στην πλαγιά για να σωθεί από το σώσιμο.

Τρελλά κέφια τα ζώα και το περιβάλλον θα είναι τόσο απίστευτα ωραίο που θα έρθουν και τα φιλαράκια από το εξωτερικό να κάνουν διακοπές .
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκατασταθούν και τουαλέττες όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τα pets που θα έχουν μαζί τους , και θα προσφέρονται υπηρεσίες grooming γιατί δεν μπορεί βέβαια το pet να είναι ξεχτένιστο και να είναι ίσα και όμοια με τα natives, που ως γνωστόν, δεν το έχει και τόσο στο grooming.
 Γράφει στην απόφαση ότι θα βρέχουν την ώρα που θα γίνονται τα έργα να μην σηκώνεται σκόνη , και σκέφοτμαι τόνους νερού, τόνους σκόνης, τόνους ηχορύπανσης και τα ζώα να τρώνε pop corn  παρακολουθώντας  τα τεκταινόμενα σε απόσταση ασφαλείας.
that's all folks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ   ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ                       Κάρυστος, 15 Απριλίου 2021 Κύριε Κελαϊδίτη,                 μ ...