Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας στην Κάρυστο.


 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ.Σταμάτης Βαρδαρός,επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Καρύστου όπου  σε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή  κ.Μίχα, τους Διευθυντές των Κλινικών ,του Δημάρχου Καρύστου ,εκπροσώπων φορέων και δημοτικών συμβούλων , ανακοίνωσε την απόφαση του Υπουργείου για την δημιουργία μονάδας νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου,όπως και την στελέχωση του Ακτινολογικού με Αξονικό Τομογράφο σε λίγους μήνες.
Τον κ.Βαρδαρό συνόδευε ο ειδικός συνεργάτης του κ.Γιάννης Κυπουρός.

 Ο κ.Μίχας ανέφερε όλα τα θετικά βήματα του Νοσοκομείου μας διεξοδικά και με την σειρά του ο κ.Βαρδαρός μας διαβεβαίωσε για την θέληση του ίδιου όσο και του Υπουργείου να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ενώ από την άλλη, τόνισε την σημασία της διαρκούς κοινωνικής εγρήγορσης που χρειάζεται για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν. Επίσης εξήρε την στάση των διευθυντών και του προσωπικού που στηρίζουν όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Συγκινητική η στιγμή της αναφοράς στον αείμνηστο Σταμάτη Γκάβαλη ο οποίος είχε από την αρχή κάνει τα πρώτα βήματα για την υλοποίηση  της.

Ο Δήμαρχος , Λευτέρης Ραβιόλος, αφού καλωσόρισε τον κ.Βαρδαρό δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι χρειάζεται για να δούμε την Μονάδα να υλοποιείται.

Μετά την συνάντηση, προχώρησαν στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου όπου έγινε η παραλαβή του νέου ασθενοφόρου, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΣ Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδεία...