Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Η αρχαία τέχνη της σφυριχτής γλώσσας γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για το διεθνές κοινό.

Οι Δημιουργίες με Μέλι Καρύστου και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΩΤΩΝ κοινοποίησαν τη δημοσίευση του χρήστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΩΤΩΝ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΩΤΩΝ
10 ώρεςΜία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία πραγματοποιήθηκε μέσω SKYPE σήμερα 
8/3/18 μεταξύ του προέδρου Παναγιώτη Τζαναβάρη που ήταν στην Σύρο του επίτιμου μέλους του συλλόγου μας Εικαστικού Τέχνης Κώστα Ιωαννίδη από την Άνδρο και του δημοσιογράφου Spenser Green από την Νέα Υόρκη.
Η διάρκεια ήταν μία ώρα και 15 λεπτά ,και το θέμα ήταν σφυριχτή Γλώσσα του χωριού Αντιά για την οποία ο Κος Green κάνει μία έρευνα και παράλληλα η συνομιλία ηχογραφήθηκε και θα παρουσιαστή σε ραδιοφωνική εκπομπή .
Ο Κος Green ανέφερε επίσης ότι Ελληνικό σχολείο της Νέας Υόρκης με το οποίο έχει έρθει σε επαφή έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταβεί ο Π. Τζαναβάρης στην Νέα Υόρκη προκειμένου και να παρουσιάσει η και να διδάξει την σφυριχτή γλώσσα στα Ελληνόπουλα του εν λόγω σχολείου .
Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα επαφή με την συμμετοχή και της διευθύντριας του σχολείου προκειμένου να εξεταστούν από αμφότερες τις πλευρές οι δυνατότητες της υλοποίησης αυτό του προγράμματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΙΟΣ Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδεία...