Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Απόβαση ξεκινά το ξημέρωμα της Πέμπτης στο λιμάνι!Οι Σύλλογοι της περιοχής μας, μας καλούν το ξημέρωμα της Πέμπτης στις 4.30  στο λιμάνι  για να αποτρέψουμε την εκφόρτωση ανεμογεννητριών.

Το ξημέρωμα της Πέμπτης 3 Μάη και για 20 μέρες για πρώτη δόση, αρχίζει η απόβαση των ανεμογεννητριών .
Σύμφωνα με πληροφορίες , οι συγκεκριμένες ήταν να μπουν στην Δαδιά στην Θράκη αλλά δεν τους άφησαν και θα μπουν στον Μελισσώνα  -Πυργί, στην περιοχή μας, που παρά τις αντιδράσεις αρκετών, δεν έχει δημιουργηθεί η ανάλογη αντίδραση όπως σε τόσα και τόσα μέρη της χώρας, και τα πάρκα που ματαιώνονται εκεί,  έρχονται εδώ.
Τα επόμενα δυο χρόνια θα ξεφορτώνονται ανεμογεννήτριες . Για την ΕΝΕΛ θα χρειαστούν 6 μήνες και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα για τα υπόλοιπα πάρκα.

Και όλα αυτά θα ξεφορτώνονται στο λιμάνι μας.
Ναι εκεί, εκεί που περιμένουμε να αράζουν τα ιστιοφόρα και τα κότερα. Εκεί που περιμένουμε να κυκλοφορούν το ξημέρωμα χαρούμενες παρέες που θα τρώνε πρωϊνό στις κρέπες η παγωτό.
 ΕΚΕΙ  θα ξεφορτώνονται από τις 5 μέχρι τις 7 και  θα φορτώνονται σε νταλίκες κλπ.  Θα περνούν κάτω από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα  !

Δεν είναι πια οι επεμβάσεις κάπου πιο μακριά, αλλά εδώ στο κέντρο, στην ίδια την πόλη και μάλιστα στην βιτρίνα και στην είσοδο.

Πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική σεζόν, δεν το συζητώ.

Όλοι έχουν πειστεί ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πιστεύω ότι αν έστω και τώρα ανοίξουμε τα μάτια μας και δούμε την πραγματικότητα ως έχει όλοι μαζί, μπορούμε να αποτρέψουμε την καταστροφή της περιοχής και της ζωής μας.
Τα χρήματα που πέφτουν τώρα στην περιοχή, είναι για πολύ λίγο χρόνο και μετά θα μείνουμε να κοιτάμε το απέραντο βιομηχανικό τοπίο και να νιώθουμε στο πετσί μας το βάρος της σημερινής αδιαφορίας και αδυναμίας μας.1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΦΙΑ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Το Ορεινό καταφύγιο της Όχης. Ιστορικά στοιχεία.

  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης Αρχική   /  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ   /  Karystion Blog   /  Το ορεινό καταφύγιο της Όχης   Το ορεινό καταφύγι...