Ερωτήματα επί της ομιλίας του κ.Μανώλη στην Κάρυστο.

Κύριε Μανώλη,
αγαπητέ Γιάννη,
εν όψη της συζήτησης στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας το Σάββατο 19 Μαϊου, θα ήθελα να σε ρωτήσω και να σε παρακαλέσω να απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα σε σχέση με την περιοχή μας,και μας απασχολούν για το σήμερα και το αύριο,- όπως αναφέρεις και στην πρόσκληση-, στην ομιλία σου.

Γνωρίζοντας ότι η βραβευμένη εργασία σου έχει σε μεγάλο μέρος θέματα που άπτονται του παρόντος, ποια είναι η γνώμη σου για την ανεξέλεγκτη πια, και άναρχη εγκατάσταση των αιολικών πάρκων?
Κατά πόσο και σε ποιο βαθμό επιρρεάζεται η παραβιάζεται η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το περιβάλλον?
Στα Δημοτικά Συμβούλια αναφέρεται συχνά ότι υπάρχει ένα όριο το οποίο θα γίνει το σημείο εγρήγορσης και άρνησης για περαιτέρω εγκατάσταση τους.
Μήπως με την πολύτιμη συνδρομή σου και την βοήθεια άλλων ειδικών επιστημόνων θα μπορούσαμε να οριοθετήσουμε αυτό το όριο?
Σαν μέλος του τομέα τουρισμού, τι γνώμη έχεις σχηματίσει για την συνύπαρξη και ανάπτυξη του τουρισμού και δη του εναλλακτικού, με τα αιολικά?
Ποιες είναι αυτές οι δικλίδες ασφαλείας που θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο μέλλον σε αυτόν τον τομέα?
Θα μπορούσες να βοηθήσεις, αν σου ζητηθεί φυσικά, στην οργάνωση ενός πλαισίου ενεργειών που θα προωθούσε τα αιτήματα που ήδη έχουν ψηφιστεί επανειλημμένως στα Δ.Σ?
Και τέλος, πια είναι η θέση του κόμματος σε περιπτώσεις παραβιάσεων της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής νομοθεσίας?

Απευθύνω αυτήν την ανοικτή επιστολή κατά πρώτον γιατί  πολλοί συμπολίτες μας θα ήθελαν να  κάνουν αυτές τις ερωτήσεις και η σελίδα είναι το μέσον, κατά δεύτερον ελπίζω να μας τιμήσεις με την προσοχή σου σε αυτά τα θέματα στην ομιλία σου.
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ξέρω αν θα προλάβω να παρευρεθώ έστω και λίγο για να συζητήσουμε από κοντά.
Ελπίζοντας σε έναν γόνιμο διάλογο,

Καλή επιτυχία .


Σημείωση.
Την συγκέντρωση θα προλογίσει ο χειρουργός - απόφοιτος Πανεπιστημίου Harvard, προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, Dr Αναστάσιος Καρανδρέας. 
Σχόλια