Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Κουτσομπολιά κουτσομπολιά και άλλα κουτσομπολιά.

Καλημέρα αναγνώστες και σήμερα πάλι μου είπανε τι λέει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, που αυτός ο όλος ο κόσμος, είναι άλλος από τον άλλον άνθρωπο που έλεγε πάλι για όλο τον κόσμο, και πάλι, είναι άλλος από την κυρία που και αυτή έλεγε το τι έλεγε όλος ο κόσμος, που είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους κόσμους.
Αν μπερδευτήκατε είναι λογικό γιατί ο κάθε ένας ζει συνήθως σε ορισμένο κύκλο ανθρώπων οι οποίοι ανακυκλώνουν ένα άλφα μήνυμα, ένας άλλος κύκλος αναπαράγει ένα άλλο μήνυμα και πάει λέγοντας.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η φαντασία οργιάζει και αυτό είναι ευχάριστο ως πνευματική υγεία που μπορούν οι άνθρωποι να δυσπιστούν, να φτάνουν σε συμπεράσματα, να επικοινωνούν και να μοιράζονται έστω και ψευδή στοιχεία. Οτιδήποτε καλύτερο από το να είναι εντελώς τέζα και απόμακροι από ότι συμβαίνει.
Είναι χούι να προσπαθείς να βρίσκεις κάτι καλό στα πάντα και όπως λέει και η παροιμία, Καθαρός ουρανός δεν φοβάται.
Εσύ όμως αναγνώστη, θέλεις να σου πω τα κουτσομπολιά, έτσι δεν είναι?
Αναρωτιέσαι ποιο από όλα που έχεις ακούσει εσύ, είναι αυτό που αναφέρομαι, σωστά?

Το σημερινό κουτσομπολιό που λέει όλος ο κόσμος σύμφωνα με τον άνθρωπο που μου το είπε είναι ότι όλοι εμείς που φωνάζουμε, που τρέχουμε σε δικαστήρια που φτάσαμε μέχρι και στην κομισιόν και παρακαλάμε γονηπετής τον δήμο,  το κάνουμε για να πάρει κάποιος - ποιοι,  πολλά από εταιρία, η εταιρίες, δεν το έχουν ξεκαθαρίσει- .
Τσακώνονται οι εταιρίες αναγνώστη! Σφάζονται στην ποδιά κάποιων για να τους δώσουν περισσότερα και αυτοί κάνουν κόνξες και διαμαρτυρίες για να αυξήσουν το κασέ!! Ακούς ? Να  λες τ¨ακώ! Που έλεγαν και παλιά οι γιαγιάδες και έχωναν τα χέρια στην πρωστοποδιά η τα σταύρωναν στο στήθος και κοιτούσαν με όλο νόημα τον συνομιλητή τους.
Μόνο που σκέφτομαι ότι αν ξοδεύαμε όλη αυτή την ενέργεια για θετικές κινήσεις και συνεννόηση σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους μας.
Λοιπόν,όποιος βρει ένα πιο ευφηές επιχείρημα κουτσομπολιό θα πάρει δώρο ένα παγωτάκι.

1 σχόλιο:

ΜΑΙΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ είπε...

Σοφία μου καλημέρα. Ειναι η γραμμή άμυνας τους ότι δηλαδή είμαστε όλοι ίδιοι. Δυστυχώς για αυτούς που τα λένε δεν είμαστε όλοι ίδιοι.....δεν διαπραγματευόμαστε το τόπο και τους ανθρώπους του αλλά κυρίως δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπεια και την τιμή μας. ΗΤΑΝ και είναι στάση ζωής ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!Καλημέρα σε όλους. ΜΑΙΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου