Επί προσωπικού το θέμα.

Χτες στο Γιοκάλειο συνάντησα γνωστό κύριο του οποίου είχα κατεβάσει σχόλια που θεώρησα και ήταν καταγγελίες. Του είπα ότι τις σελίδες μου τις διαχειρίζομαι εγώ και έχω την ευθύνη τους, έτσι δεν θέλω και δεν επιτρέπω τέτοιου είδους αναρτήσεις.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο νόμος το επιτρέπει η όχι. Είναι επιλογή μου να λειτουργώ με επιχειρήματα και σεβασμό στον αναγνώστη και δεν ανεβάζω ανυπόστατες πληροφορίες.


Με ενημέρωσε ότι όλος ο κόσμος, λέει, ότι έχω και συμμετέχω στην διαχείρηση γνωστού σαιτ της περιοχής μας.
Έκπληκτη άκουσα αυτή την φήμη και τον διαβεβαίωσα ότι αυτό δεν ισχύει και δεν έχω την παραμικρή γνώση για τους διαχειριστές, το οποίο είναι και η μόνη αλήθεια.

Όμως έχασα την ψυχραιμία μου μπροστά στο επιχείρημα του κυρίου που ήταν, Αφού το λέει ο κόσμος!
Δηλαδή έλεος. Πόσο πια!
Παλιά έλεγαν, ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο κόσμος και ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Διαβάζω συκοφαντικά, ειρωνικά και άλλα κατά καιρούς που ανεβάζουν για το πρόσωπο μου και ο καιρός μαζί με τις πράξεις μου τα αναιρούν.
Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος γράφει δημόσια, θα υποστεί και τα ανάλογα αρνητικά και πρέπει να έχει υπομονή και μεγάλο στομάχι. Είναι κάτι που το έχω δεκτεί. Όμως πραγματικά η τελευταία πληροφορία με ξεπέρασε και όχι γιατί είναι κάτι κακό μιας και το σαιτ είναι μια χαρά και το διαβάζω καθημερινά με ενδιαφέρον, αλλά γιατί απλά είναι ένα μεγάλο ψέμμα ότι έχω κάποια σχέση και ο εν λόγο κύριος έβαλε τον λόγο μου στα σκουπίδια, επειδή του το έχουν πει κάποιοι που δεν έχουν καμιά σχέση με μένα.

Σχόλια