Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Αγία Τριάδα Καρύστου και συλλογή υπογραφών για τις ΑΠΕ.

 Σήμερα, της Αγίας Τριάδας, έγινε η καθιερωμένη λειτουργία και η αρτοκλασία της Αδελφότητας Καρυστίων, ενώ ακολούθησε πανηγύρι προσφορά του Δήμου Καρύστου.

Αρκετά πριν την είσοδο στο χώρο όπως βλέπετε, μέλη της συντονιστικής επιτροπής είχαν στήσει τραπεζάκι με έντυπο υλικό και όποιος συμφωνούσε , υπέγραφε το ψήφισμα για άμεση στάση εργασιών μέχρι να λυθούν τα θέματα που αναφέρονται στο ψήφισμα.
Το 99 της εκατό των ανθρώπων, ήταν θετικοί με το ψήφισμα και υπέγραψαν .
Την υποστήριξη τους έδωσαν οι εμπνευστές και οργανωτές των εκδηλώσεων της Vivarte  οι οποίοι μας δήλωσαν ότι είναι σε επαφές με το υπουργείο πολιτισμού στην Γαλλία για ανάπτυξη του περιπατητικού τουρισμού στην περιοχή και μας κάλεσαν στην τριήμερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Γιαννίτσι, με πιο πλούσιο πρόγραμμα από πέρυσι Αναλυτικά θα ενημερωθείτε σε λίγες μέρες.
 Την υποστήριξη της επίσης μας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λιβανίου που με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσε τα προβλήματα και θα έχουμε επιπλέον συνεργασία για την πληρέστερη ενημέρωση της για τα θέματα που προκαλούν οι ΑΠΕ.
Πολλές φορές ακούσαμε το " Που ήσασταν τόσα χρόνια", και "Τώρα είναι αργά" και το " Η καταστροφή έγινε", παρόλα αυτά όμως, πρέπει να συνεχίσουμε και να ενώσουμε τις φωνές μας για αξιώσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Επίσης από ότι είδαμε από τις ερωτήσεις του κόσμου, πρέπει να τοποθετηθούν ανοικτά οι αρχές σε ανοικτή συγκέντρωση και να ξεκαθαρίσει ακριβώς το πως το πότε και το πόσο. Άλλωστε είναι μέσα στις υποχρεώσεις της και δεν μπορεί κανείς άλλος να δώσει απαντήσεις εκ μέρους της.
Και το χρόνου με υγεία για όλους και χρόνια πολλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου