Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

H στάση της σελίδας για τα αιολικά και τις κινητοποιήσεις.

 Μιας και τιμάτε την σελίδα με τις επισκέψεις σας καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας γιατί είμαστε μέσα στο κεφάλι της τίγρης και εμείς κουβεντιάζουμε για το πόσο ευρύχωρο είναι το άνοιγμα της και αν τα δόντια της είναι κοφτερά, μετράμε τις κουφάλες της χωρίς να θέλουμε να παραδεχθούμε ότι οι μέρες μας θα τελειώσουν εδώ και τώρα αν δεν κουνήσουμε τα χέρια μας να απελευθερωθούμε.
Το αν είναι καλή η όχι η αιολική ενέργεια είναι μια κουβέντα περασμένων δεκαετιών. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν είναι αυτό το θέμα της περιοχή μας.
Έχουμε υπερβεί κατά πολύ το όριο που είχαμε ορίσει, δεν προστατεύουμε ούτε τα μνημεία της φύσης, ούτε τα αρχαιολογικά σημεία.
Από την μια λέμε φιλοσοφίες για τουρισμό και περιβάλλον και από την άλλη έντρομοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα υπάρχει τοπίο που δεν θα μείνει χωρίς πυλώνες, κολώνες, ανεμογεννήτριες, δρόμους στο πουθενά με όλες τις συνέπειες που έχουμε πει χίλιες φορές.

Η γνώμη που στηρίζεται μέσα από αυτή την σελίδα είναι στοπ τώρα. Basta!

Όποιος βγαίνει μπροστά και για τον οποιοδήποτε λόγο λέει Στοπ τώρα, είμαι μαζί του.

Να σταματήσουν τώρα να δούμε τα ανταποδοτικά στα ΉΔΗ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ? Κανένα πρόβλημα.
Να σταματήσουν για να δούμε ότι το ρεύμα της ανεμογεννήτριας είναι ένα επιδοτούμενο όργιο που δεν αποφέρει όσα υπόσχεται?  Eπίσης μαζί τους.
Να σταματήσουν για να δούμε το χωροταξικό και να πολεμήσουμε να το αλλάξουμε? Eπίσης μαζί.
Να γίνουν κινητοποιήσεις στα υπουργεία για να απαιτήσουμε όσα έχουμε ψηφίσει? Μαζί και κεί.

Σίγουρα δεν έχω όλες τις απαντήσεις, αλλά έχω πειστεί από την πολύχρονη ασχολία μου με όλα αυτά, ότι έχουμε ήδη πάρα πολλά και οτιδήποτε πάρα πάνω, γέρνει την πλάστιγγα εναντίον της ζωής συνολικά στην Νότια Εύβοια.

Νομίζω ότι δεν γίνεται να είμαι πιο ξεκάθαρη και δεν νομίζω ότι έχουμε χρόνο για να συζητάμε επ άπειρον τα ίδια και τα ίδια. Κυρίως κουβέντες που δεν έχουν κανέναν νόημα τώρα και ανήκουν σε άλλες εποχές.
Όποιος θέλει να ενημερωθεί ,ας διαβάσει. Είναι τόσο απλό.
Ας διαβάσει τα πάντα από όλες τις πλευρές και ας κοιτάξει γύρω του.
Ακόμα και να μην διαβάσει τίποτα και κοιτάξει γύρω του, πάλι αρκετό είναι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου