Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Πρόσκληση από το Scooter Rally για μια πορεία στα Δρακόσπιτα Νότιας Εύβοιας!

Διαβάζουμε από το facebook.
Φίλοι και φίλες,
Το Scooter Rally Αντοχής για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι γεγονός! Αναβάτες με “εκδρομικές ανησυχίες”, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση, καλούνται να ολοκληρώσουν τον «αγώνα», την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, που θα διεξαχθεί στην Νότια Εύβοια.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ :
Πλατεία Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα. https://goo.gl/maps/wZEcRCiRhS62
(Οι φίλοι από την Εύβοια θα πάρουν εκκίνηση από το λιμάνι στα Ν. Στύρα.https://goo.gl/maps/2qddt4hde3x)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :
Λιμάνι Ωρωπού. https://goo.gl/maps/fmeYkrEmXR92
(Οι φίλοι από την Εύβοια θα τερματίσουν στο λιμάνι της Ερέτριας.https://goo.gl/maps/zdg7hZKem2x)

Τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν είναι περίπου 315 χλμ.
Ώρα εκκίνησης στις 08:30. (Προσέλευση τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα ώστε να παραληφθούν τα αυτοκόλλητα συμμετοχής και να παραδοθούν οι υπεύθυνες δηλώσεις).
Ώρα εκκίνησης από Ν. Στύρα στις 11:15.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ξεκινάμε από την πλατεία Αγ. Παρασκευής και κατευθυνόμαστε μέσω της Λ. Μαραθώνος προς Παλλήνη, Πικέρμι, Νέα Μάκρη, Κάτω Σούλι και φτάνουμε στο λιμάνι της Αγ. Μαρίνας όπου και επιβιβαζόμαστε στο ferryboat με προορισμό τα Ν. Στύρα. https://goo.gl/maps/2a6EhZkh3n42

Από τα Ν. Στύρα κατευθυνόμαστε προς Μαρμάρι (διέλευση από μέσα), Κάρυστο (διέλευση από μέσα), παραλία Μπούρου, και Πλατανιστός.
https://goo.gl/maps/r5fKFS2yZT32

Από τον Πλατανιστό κατευθυνόμαστε πάλι πίσω προς Κάρυστο (διέλευση από μέσα) και ακολουθούμε την Επαρχιακή οδό Λέπουρων – Καρύστου. Από το πρατήριο βενζίνης “ETEKA” διανύουμε 5,5 χιλιόμετρα προς Λέπουρα και στην διασταύρωση κάνουμε δεξιά και περνάμε από Κατσαρώνι (διέλευση από μέσα), Παραδείσι (διέλευση από μέσα), Χανιά (διέλευση από μέσα) και Διασταύρωση. Στο σημείο αυτό κάνουμε δεξιά και μπαίνουμε πάλι στην Επαρχιακή οδό Λέπουρων – Καρύστου, με κατεύθυνση προς Λέπουρα. Κατόπιν περνάμε από Κάψαλα (διέλευση από μέσα), Στύρα (διέλευση από μέσα), Ζωοδόχος πηγή, και στην διασταύρωση προς Τσακαίοι - Λημνιώνα κάνουμε δεξιά. Φτάνουμε στην παραλία του Λημνιώνα και μετά από τους Ραπταίους (διέλευση από μέσα) μπαίνουμε πάλι στην Επαρχιακή οδό Λέπουρων – Καρύστου, με κατεύθυνση προς Λέπουρα. Στην διασταύρωση προς Αλμυροπόταμο κάνουμε αριστερά και φτάνουμε στο λιμάνι.
https://goo.gl/maps/dh8M6znf1KU2

Από το λιμάνι του Αλμυροπόταμου μπαίνουμε πάλι στην Επαρχιακή οδό Λέπουρων – Καρύστου, με κατεύθυνση προς Λέπουρα. Στην διασταύρωση προς Δύστο κάνουμε αριστερά, και περνώντας από Δύστο, Κουτουμουλάς, Μηλάκι, Ανθούπολη, φτάνουμε στον Κάραβο. Από εκεί και μέσω του Αλιβερίου, κατευθυνόμαστε προς Λάτας, Γαβαλάς, και Νεοχώρι όπου μπαίνουμε στην Επαρχιακή οδό Λέπουρων – Χανίων, με κατεύθυνση προς Κύμη.
https://goo.gl/maps/VP1mD2Y9ttF2

Από εκεί, σε 6,5 χιλιόμετρα συναντάμε διχάλα όπου κάνουμε αριστερά προς Ωρολόγιο (διέλευση από μέσα), Μονόδρυο (διέλευση από μέσα), Βρύση (διέλευση από μέσα), Νεοχώρι (διέλευση από μέσα), Γαία (διέλευση από μέσα), Κρεμαστός (διέλευση από μέσα), Τραχήλι (διέλευση από μέσα), Θαρούνια (διέλευση από μέσα), Γυμνό (διέλευση από μέσα), και φτάνουμε στο λιμάνι της Ερέτριας. Από εκεί παίρνουμε το ferryboat και βγαίνουμε στον Ωρωπό όπου και τερματίζουμε.
https://goo.gl/maps/JEnxUtQb9BT2

Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου