ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΣΤΗΝ 2η GRECOACTE!

Ο χρήστης Μαρία Τσαπέπα κοινοποίησε μια δημοσίευση — με την Maria Lapsati και 2 ακόμη.
2 ώρες
ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΣΤΗΝ 2η GRECOACTE!
Ο χρήστης Μαρία Τσαπέπα πρόσθεσε 16 φωτογραφίες στο άλμπουμ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΣΤΗΝ 2η GRECOACTE - 24 Ιουνίου 2018 στην ομάδα ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ "ΦΙΛ-ΙΠΠΟΙ".
2 ώρεςΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ 2η GRECOACTE, ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Sp Vivarte, ΣΤΟ ΔΡΟΓΚΑΡΙ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 5 χλμ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙ. ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΣ
ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΡΓΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ. ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΟΡΓΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΕΖΟΥΛΙ, ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΟΓΟΥ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΕΥΜΑΤΑ Η ΛΕΞΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ. ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΦΟΡΕΣΕ ΣΑΜΑΡΙ ,ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΦΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ . ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ "ΠΕΛΙΤΙ" ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΜΙΚΡΑ ΦΥΤΑ ΑΛΟΗΣ ΛΟΥΦΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ, ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΓΚΑΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ!

Σχόλια