Καρυστινά νέα.

Τα σχολεία τελείωσαν και για να καλωσορίσουν το καλοκαίρι, τα παιδιά του Πρώτου Δημοτικού με τις κυρίες του Συλλόγου, φύτεψαν αρμιρίκια. Σας παρακαλώ, να τα φροντίσουμε όλοι.
Έγιναν γιορτές, έγιναν παραστάσεις, και τα μικρά μας παιδιά συνεχίζουν να μεγαλώνουν μακριά από τις έννοιες των μεγάλων με την φροντίδα των γονιών και των δασκάλων.

Φωτογραφία της Magda Rapti.
απο τον σύλλογο

Στον κόσμο των μεγάλων, συνεχίζονται τα σεμινάρια Μελισσοκομίας στο νέο κτήριο του Επιμελητηρίου από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο.
Πολλοί και πολλές ενδιαφερόμενοι, παλαιοί και νέοι μελισσοκόμοι, αγωνίζονται σε αυτόν τον όμορφο κλάδο.

Φωτογραφία της Μαρία Σέρελη Τσαπέπα.Φωτογραφία της Μαρία Σέρελη Τσαπέπα.

Στις 18, δηλ την Δευτέρα αρχίζουν οι παραστάσεις του θεατρικού τμήματος των Ανεμοπυλών με την εφηβική ομάδα με την κωμωδία του Μολιέρου, Κατά φαντασίαν ασθενής. Μην την χάσετε, θα γελάσετε και ο χώρος του σινεμά ΑΥΡΑ, εγγυάται μια πολύ ωραία καλοκαιρινή διασκέδαση.

Στις 18 πάλι, έχουμε και γενική συνέλευση του Συνδέσμου των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών για το θέμα των αιολικών.
Έχουν προηγηθεί οι συναντήσεις που συμμετείχε βέβαια και ο Σύνδεσμος με τους εκπροσώπους της ΕΝΕΛ, και χτες το βράδυ η συνάντηση με την δημοτική αρχή δηλ, τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχους και προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων. Δηλ. έτσι το έμαθα, και ελπίζω να δούμε κάποιο δελτίο τύπου για την συνάντηση.

Την άλλη βδομάδα έχουμε τις εκδηλώσεις στο Γιαννίτσι και ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός να γίνουν όλες οι ωραίες εκδηλώσεις που έχουν κανονίσει.
Να θυμάστε ότι η μεταφορά είναι δωρεάν και είναι η ευκαιρία να έχετε μια ωραιότατη εκδρομή τόσο κοντά μας, αλλά και τόσο μακριά μας ταυτόχρονα.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου για την εγκατάσταση και λειτουργία των ανεμογεννητριών

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, καλεί τα μέλη του την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο «Ανεμόμυλο» σε γενική συνέλευση με θέμα:

«Η εγκατάσταση και λειτουργία των ανεμογεννητριών στην περιοχή μας»


Η συμμετοχή του συνδέσμου, με δημοκρατικές διαδικασίες, σε θέματα και προβλήματα που αφορούν την περιοχή είναι προφανής και δεδομένη πάντα με γνώμονα το συμφέρον των επαγγελματιών, βιοτεχνών και πολιτών της Καρύστου.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος
Μαρία Βερούχη – Λεμονιά

Ο Γραμματέας
Τσατσάκος Γεώργιος

Τα Μέλη
Κουκουράκης Ευάγγελος
Σφυρίδη Ροδόπη
Παπαμιχαήλ Ιωάννα

Σχόλια