Οι Ιππότες της τηγανιτής πατάτας από τα μικρά της θεατρικής σκηνής των Ανεμοπυλών!

 Ήταν όλοι τους Ιππότες και μας έκαναν να γελάσουμε πολύ με το εμπνευσμένο έργο του κ.Τριβιζά, που για άλλη μια φορά, δείχνει το πόσο καλά ξέρει να μιλάει στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους.
 Το έργο ανέβηκε σε σκηνοθεσία της Πετρούλας Ματζουκίδου και στον ήχο ήταν ο Γιώργος Μπινιάρης. Μεγάλη βοήθεια η Σοφία Ντενούλη και χορηγός ήχου ήταν η Σέβη Στελιάτου.
Το σινεμά Αύρα ήταν κατάμεστο από μικρούς ενθουσιώδης θεατές που συμμετείχαν στο έργο με όλη τους την καρδιά και πέρασαν υπέροχα.


Ξέρετε ποιο είναι το θέμα?
Ότι σιγά σιγά χάνουμε την γνώση της αυθεντικότητας, της κανονικής γεύσης των τροφών και θα φτάσουμε κάποια μέρα να τρώμε ...υγρά μπαταρίας και να ψάχνουμε την κανονική πατάτα σε παράνομα θερμοκήπια.
Το έργο στην υπερβολή του μας βάζει να σκεφτούμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την τροφή με τα χιλιάδες συντηρητικά, γλυκαντικά, αντιβιωτικά και χρωστικά που στο τέλος μοιάζει με τροφή ρομπότ και όχι ανθρώπων.
Έτσι ακόμα και η απλή τηγανιτή πατάτα, μοιάζει σαν όνειρο στο τέλος.
 Ενθουσιασμένος με την ομάδα και ο κ.Βόσσος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ανεμοπύλες, που έπρεπε να κατέβει λίγο για να φτάσει τα μικρόφωνα των μικρών μας ηθοποιών.
 Έχουμε πολλές παραστάσεις ακόμα από όλες τις ομάδες και δεν πρέπει να τις χάσετε.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στην Πετρούλα που κάνει τόση καλή δουλειά με πολύ αγάπη και τεράστια υπομονή προς όλους.
Καλή συνέχεια!

Σχόλια