Σκέψεις για όσα διαβάζω στο ίντερνετ για τις αντιδράσεις και συνεντεύξεις για τα αιολικά.

Λοιπόν αναγνώστες διαβάζω διάφορα εδώ και εκεί που συμβαίνουν και γράφονται και νομίζω ότι πρέπει πάλι να ξανασυστηθούμε εδώ μέσα για να μην μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος στο τέλος.

Σαν άτομο και σαν blog υποστηρίζω και συμμετέχω στις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και στις αποφάσεις των Συλλόγων που συμμετέχουν στην επιτροπή , τις οποίες αποφάσεις έχουν αποφασίσει όλοι μαζί.

Από κει και πέρα ο κάθε ένας ξεχωριστά, μπορεί να λέει ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει μόνο που καλό θα ήταν να το διευκρυνίζει. Δηλ. να ενημερώνει ότι είναι προσωπικές αποφάσεις η πρωτοβουλίες.

Το τι γράφω σαν blogger, εκφράζει φυσικά τον εαυτό μου και το λέει και ο τίτλος . Ελπίζω να μην μπερδεύεστε. Τα υπόλοιπα έχουν την υπογραφή των γραφόντων .

Αν θα πάτε στην σελίδα μου στο facebook, θα δείτε ότι ενημερώνω ότι δεν ανεβάζω τις αναρτήσεις μου και δεν ξέρω και για πόσο καιρό θα γίνεται αυτό.
Φυσικά η αναγνωσιμότητα έπεσε κατακόρυφα αλλά δεν πειράζει. Όποιος θέλει, εδώ είναι το blog, ας έρθει, αν δεν θέλει, ας μην έρθει.


Αγαπητοί αναγνώστες ο Θουκυδίδης είπε πολλά σοφά πράγματα και ένα από αυτά ήταν το Ο ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ, σε καιρούς περίεργους που κυριαρχεί η διπλή γλώσσα στην πολιτική.
Εγώ φαίνομαι σε πολλούς ύποπτη για πολλά πράγματα σε σχέση με το μπλογκ αλλά δυστυχώς για όσους κάνουν ευφάνταστα σενάρια, δεν είναι άλλο παρά νηφαλιότητα και αυτογνωσία.

Όσα γράφω στηρίζονται σε όσα ξέρω με αποδείξεις από την Βουλή, από τα υπουργεία από έγγραφα και από αποφάσεις οργάνων.
Επίσης στηρίζονται στην κοινή λογική, και όσα μπορώ να τα δικαιολογήσω και να τα στηρίξω.
Ότι ξεφεύγει από αυτά δεν τα γνωρίζω και δεν συμμετέχω .
Έγινα κατανοητή? Eλπίζω  ναι.
Δεν μου αρέσουν οι φωνές, οι τσακωμοί, οι αγένειες. Πολλές φορές αισθάνομαι διαβάζοντας σαν την κυρία στην φωτογραφία. Γιατί να τις ακούω λοιπόν?


Και σεις αν αισθάνεστε άσχημα με όσα διαβάζετε εδώ, μπορείτε να σταματήσετε να έρχεστε.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Μου έγραψε μια κυρία στο φεις, ότι και καλά " Πρέπει να συμφωνήσετε μαζί μου για το έγκλημα στην Όχη"
Είπα εγώ ποτέ σε κανέναν ότι πρέπει ?
Απορώ με το τι καταλαβαίνει ο καθένας, με έχει πιάσει ένας φόβος για το κατά πόσο κατανοητή είμαι στο κάτω κάτω.
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία βγάζω αυτό το συμπέρασμα, δεν έχω καμιά απαίτηση από κανέναν να το συμμεριστεί.
Γενικά δεν θέλω τίποτα, δεν περιμένω τίποτα δεν ζητάω τον λόγο εκτός των οργάνων και εκλεγμένων, για τίποτα και απορώ το πόσο συχνά πια, κάποιος μου ζητάει τον λόγο για κάτι.
Τέλος πάντων, προσπαθώ να συνεχίζω να ενημερώνω αλλά γίνεται πολύ δύσκολο και είμαι ένα δευτερόλεπτο πριν τον γρύλλο , κατά το ανέκδοτο.
Αν δεν το ξέρεται, θα σας το πω άλλη ώρα.

Σχόλια