Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Περισσότερες πληροφορίες για τον ανώμαλο που κυκλοφορεί .Έχουμε έναν δημόσιο κίνδυνο ανάμεσα μας. Προσοχή. Ένας εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα επειγόντως.

Δεν πρόλαβα να ανεβάσω την προειδοποίηση για τον τύπο και τα μηνύματα έφτασαν αμέσως ενημερώνοντας ότι είναι γνωστός εδώ και καιρό, είχε δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή που έμενε  μιας και κυκλοφορούσε από γυμνός μέχρι που αυνανιζόταν δημοσίως παρενοχλόντας και γυναίκες.
Άλλαξε κατοικία λοιπόν και συνεχίζει το έργο του με μικρότερες ηλικίες από ότι φαίνεται.
Τον φώναξαν στην Αστυνομία και τους είπε ότι δεν θα το ξανά κάνει και ...τώρα ...τον πίστεψαν.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι διαταραγμένοι και δεν ξέρω πως είναι δυνατόν να τον πιστέψεις.
Μου έστειλαν και φωτογραφία αλλά δεσμεύομαι από τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα, αλλιώς θα τον έδειχνα.
Με εξόργισε το σημείο του ότι οι εργοδότες του το ξέρουν αυτό το πράγμα και τον κρατάνε αντί να τον κάνουν πακέτο για την πατρίδα του.

Λοιπόν, να φύγει από εδώ και να γραφτεί στο μητρώο του να μην είναι χωρίς ενημέρωση οι επόμενες περιοχές που θα πάει, όπου πάει.

Ελπίζω να μην ασχοληθούμε πάλι με αυτό το θέμα ...

UPDATE
Οι πληροφορίες που συνεχίζουν να έρχονται μας τρομάζουν.

Έχουμε έναν δημόσιο κίνδυνο ανάμεσα μας. Προσοχή. Ένας εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα επειγόντως.

Οι μαρτυρίες για την δράση του ακατανόμαστου συνεχίζονται και όλο και πιο τρομακτικές ιστορίες.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί δεν φωνάζει η Αστυνομία τον Εισαγγελέα να ενεργήσει όπως έχει υποχρέωση αυτεπάγγελτα αφού υπάρχουν μαρτυρίες, φωτογραφίες, πλήθος μαρτύρων κλπ.

Οι άνθρωποι δεν καταθέτουν μήνυση γιατί απλά, φοβούνται.

Φοβούνται γιατί δεν ξέρουν τι άλλο χειρότερο μπορεί να πάθουν, τι εμπλοκή με άλλα κακοποιά στοιχεία μπορεί να έχει, κλπ.

Περιμένουμε λοιπόν το μοιραίο και βλέπουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος βιασμού να ξετυλίγεται μπροστά μας.

Βιασμός της ψυχής έχει ήδη συμβεί και τρόμος και φόβος.

 

πως (ΔΕΝ) λειτουργεί η Εισαγγελία στην Ελλάδα !

   Ο τρόπος δίωξης και τιμωρίας του εγκλήματος, στη χώρα μας, χωλαίνει και χωλαίνει άσχημα, επειδή δεν υπάρχουν Εισαγγελείς, που να τιμούν τον όρκο τους και -ΚΥΡΙΩΣ- να παίρνουν πρωτοβουλίες και να διώκουν αυτεπάγγελτα αδικήματα, που συμβαίνουν, μπροστά στα μούτρα τους (και στα δικά μας) !
   Τα περισσότερα -αν όχι όλα- εγκλήματα, διώκονται, κατόπιν μήνυσης του ενδιαφερόμενου-θύματος ή όποιου τέλοσπάντων νοιάζεται για τη νομιμότητα και την επιβολή του Δικαίου.
   Ωστόσο, ο κάθε Εισαγγελέας έχει όχι μόνον δικαίωμα, αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρεμβαίνει, όταν διαπιστώνει τέλεση αδικημάτων, που διώκονται αυτεπάγγελτα και όχι μόνον να κάθεται στο γραφείο του ή να ενδιαφέρεται μόνον για το μηνιαίο εκκαθαριστικό του και αν μειώθηκε ή όχι ο μισθός του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν από δω για που θα έπρεπε να τον "πακετάρουμε"; Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει υπηρεσία που να φροντίζει για τέτοιους ανθρώπους που εμφανώς έχουν πρόβλημα, πριν κάνουν αξιόποινες πράξεις (ώστε να γίνει καταγγελία και να τον "μαζέψει" η αστυνομία). Έτσι αποτελούν πιθανό κίνδυνο και για άλλους ανθρώπους.
Αυτό που μπορεί ίσως να γίνει άμεσα είναι να ειδοποιηθούν κάποιες ψυχιατρικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν.

Δημοσίευση σχολίου