Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Τι έμαθα για τις άμαξες και τις κλίσεις τους.

Χτες το βράδυ συνάντησα στην παραλία τους αμαξάδες και έμαθα για τις κλίσεις που τους κόβει το Λιμεναρχείο.

Η δικαιολογία είναι ότι η παραλία είναι πεζόδρομος.
Από ότι ξέρουμε όμως δεν υπάρχει ακόμα κυκλοφοριακή μελέτη που να πιστοποιεί αυτό το γεγονός και αυτός ο δρόμος δεν είναι πεζόδρομος αλλά κοινή συναίνεση για την καλύτερη και εύρυθμη χρήση της παραλίας σε τουριστικές περιόδους, την κλείνουν για μερικές ώρες.
Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω πως στέκει αυτό το επιχείρημα.

Προσπαθώντας να βγάλω άκρη, επισκέφθηκα την κ.Ανδρέλλου, την εκπρόσωπο του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας, η οποία όχι μόνο με διαβεβαίωση ότι η απόφαση ΟΛΝΕ συνάδει με την απόφαση του 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποίας επιτρέπεται η χρήση παραλίας από τις άμαξες κατά τις ώρες οι οποίες η παραλία είναι κλειστή στα τροχοφόρα.Επίσης το θέμα θα τεθεί στο ΔΣ του ΟΛΝΕ την ερχόμενη Τετάρτη για να υπάρξει οριστική λύση.

Επίσης όπως είπαν οι αμαξάδες, έχουν την διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής ότι θα επικυρωποιήσουν την ίδια απόφαση με δημοτικό συμβούλιο, αν και σύμφωνα με την απόφαση δεν χρειάζεται γιατί ισχύει για όλα τα έτη.
Εν τω μεταξύ δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση ενάντια στην πρώτη, ενώ τα πρόστιμα έχουν φτάσει ήδη τα τρία.

Για να έχουμε πλήρη εικόνα πήγα και στο Λιμεναρχείο όπου δεν πήρα καμιά απάντηση γιατί όπως μου είπαν δεν έχω έννομο συμφέρον και θα έπρεπε να κάνω αίτηση σε μια υπηρεσία του υπουργείου η να πάω την Τρίτη που θα είναι εκεί η Λιμενάρχης.

Το μόνο που έχω να πω μετά από όλα αυτά είναι
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

1 σχόλιο:

Sofia Moutsou είπε...

Κρίμα είναι να φύγουν οι όμορφες άμαξες από την παραλία !!!
Σε περιοχές υψηλού τουρισμού αποτελούν ένα σημαντικό πόλο έλξης, όπως π.χ. στις Σπέτσες και σε πολλά άλλα μέρη. Ελπίζω να βρεθεί λύση

Δημοσίευση σχολίου