Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Mια χορευτική και δροσερή εκδήλωση από τον σύλλογο Τέχνης Φίλοι.

 Χτες το βράδυ η κ.Ντενούλη μας παρουσίασε την πολύ καλή δουλειά της Νίκης Τσολάκη και της Σωτηρίας Φλώρου που συνεργάζονται με την σχολή του συλλόγου και οι οποίες επίσης μαθαίνουν χορό στα παιδιά του τμήματος χορού των Ανεμοπυλών στο Μαρμάρι.


Με πολύ κέφι τα παιδιά μας έδειξαν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή.
Νίκη Τσολάκη. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.


Όλα τα παιδιά χορεύουν αλλά είναι και μερικά που το ..έχουν όπως λέμε. Είναι αυτά που στην κυριολεξία μιλάνε μέσα από τον χορό, και αρκετά από  αυτά τα παιδιά τα βλέπουμε μεγαλώνοντας να ασχολούνται και επαγγελματικά με αυτήν την τέχνη.
Χτες το βράδυ δεν ξεχώρισαν στα μάτια μου έντονα μόνο οι προχωρημένες μαθήτριες που έχουν πάρει ήδη επαγγελματικά πιστοποιητικά αλλά και 2 άλλα παιδιά , μία έφηβη και μια πολύ μικρούλα που τα ποδαράκια της δεν σταμάτησαν λεπτό και προσπαθούσε με όλο της το είναι να ακολουθήσει τις χορογραφίες.
Δεν ήταν απλά να διασκεδάσει όπως αρκετά παιδάκια που χόρευαν στην άκρη της σκηνής, ήταν μια προσπάθεια γεμάτη προσήλωση και  μια ταύτιση με την μουσική και την κίνηση.
Εύχομαι για αυτήν την μικρή και για όλα τα παιδιά να είναι τόσο τυχερά όσο και η Νίκη και η Σωτηρία και η Δήμητρα και τόσα άλλα που ξέρω από μωρά, να έχουν πάντα στην ζωή τους τον χορό που αγαπούν τόσο πολύ και είναι ένα μεγάλο μέρος του εαυτού τους.

Δεν σας είπα όμως για την έφηβη που ανέφερα.
Είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό παιδί που πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει γνώμη η στόχους και ακούσει μόνο την εσωτερική καλλιτεχνική φωνή της, θα χαρίσει μεγάλες συναισθηματικές στιγμές σαν ηθοποιός στον κόσμο.
Την έβλεπα να χορεύει και στο πρόσωπο της καταγραφόντουσαν οι κινήσεις, η δύναμη που ήθελε ο στίχος, έβρισκε νόημα η χορογραφία.
Είναι δύσκολο να το εξηγήσω και ίσως είναι μόνο προσωπική μου εντύπωση, αλλά πιστεύω ότι ανάμεσα μας έχουμε ένα πάρα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο πηγαίο ταλέντο.

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά που κουράστηκαν τόσο πολύ και σε όλες τις δασκάλες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου