Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Party time στο Karystos town. Παρασκευή Σαββάτο και Κυριακή!Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο καιρός επιτέλους μας κάνει την χάρη και έχει συντονιστεί με την εποχή.
Σήμερα το βράδυ τα παιδιά της τρίτης Γυμνασίου χαιρετούν το Γυμνάσιο και κάνουν το καθιερωμένο πάρτι της τρίτης στο Έλ Πάσο.
Τα έβλεπα που έστηναν τον πάγκο τους και κατάλαβα για άλλη μια φορά το πόσο άδικα ανησυχούμε με το κλασσικό μαμαδίστικο παράπονο, " Ένα ποτήρι δεν μπορείς να βάλεις στην θέση του?"

Και ξαφνικά τα ίδια παιδιά, ετοιμάζουν σαν τους καλύτερους νοικοκυραίους τα πράγματα τους, μαζεύουν τα σκουπίδια, και ετοιμάζουν τα πάντα για τους φίλους τους.

Χρόνια και χρόνια γίνεται αυτό το πάρτι και τα μικρά μας μέσα σε ένα καλοκαίρι γίνονται και επισήμως μεγάλοι έφηβοι και οι αγωνίες για το μέλλον μεγαλώνουν.
Όλα όμως παίρνουν τον δρόμο τους και εμείς μεγαλώνουμε και τα παρατηρούμε με συγκίνηση από μακριά.

Άλλο πάρτι που πήγαν και κάτι μεγάλοι, μέχρι και 30 χρονών μπορώ να σου πω, έγινε στην καντίνα στην παραλία του Αγίου Δημητρίου . Πέρασαν τέλεια, κατασκήνωσαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί.

Την Κυριακή που μας έρχεται στις 22 του μήνα, στην παραλία Μάρμαρα έχει πάρτι και για τους πάνω από 30. Γιατί όχι λοιπόν? Ας θυμηθούμε τα πιο πριν και τα πιο μετά νιάτα μας, και ας ακούσουν και οι πιο μικροί την μουσική που άκουγε κάποια νεολαία τότε.

Φυσικά οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σαν πάρτι στην σκηνή και έτσι θα δούμε την εκδήλωση του συλλόγου Τέχνης Φίλοι στο Δεύτερο Δημοτικό το Σάββατο 21 Ιουλίου.


Είδα σε μια αφίσα ότι το Σάββατο έρχεται ο Πανταζής στο summer Petalouda.
Χαμός θα γίνει πάλι!

Την Παρασκευή όμως μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στο Αερικό να ακούσετε την γλυκούλα μας Σμαραγδή που τραγουδάει πάρα πολύ ωραία!
· 
Karystion Hotel
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30 ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΚΟΤΣΩΝΗ, ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΗ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2224022391Καλή διασκέδαση σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου