Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΕΙΔΑ - ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!" Συγκέντρωση στο Δημαρχείο για την διαχείριση του νερού.


Αντί Αιολικό Μέτωπο Ευβοίας
2 ώρες
ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΕΙΔΑ - ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προβληματική διαχείριση του νερού στον τόπο μας, και ακολούθησε η επίδοση του σχετικού ψηφίσματος.
Κατά την συνάντηση, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μιας και φρόντισε όλα να λειτουργούν άψογα, ενώ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ότι το νερό μας είναι ΑΡΙΣΤΟ, τέλος δήλωσε άγνοια και αναρμόδιος για τις παράνομες υδροληψίες απ τις εταιρίες των Αιολικών!!!
Δυστυχώς για εμάς, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρόντες, είναι παντελώς ανενημέρωτοι, μιας και αρχικά υποστήριζαν με σθένος, ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν δράση!!!
Μόλις όμως τους επιδείχτηκαν κάποιες καταγγελίες όπως αυτή του ΣΠΠΝΕΚ στην περιφέρεια, που η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας σχετικά με άδειες χρήσης νερού μέσα στην περιοχή του Δήμου Καρύστου, ρίχνει σαφώς την ευθύνη στον Δήμο, ..επιφυλάχτηκαν να ερευνήσουν όπως είπαν!
Το συμπέρασμα, σχετικά με την αφαίμαξη του νερού απ΄τις εταιρίες των ΒΑΠΕ, είναι ότι οι άνθρωποι που έχεις ψηφίσει για να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σου, τα βρίσκουν όλα μια χαρά-τέλεια, εννοείται ότι από μονοί τους δεν έχουν πάρει κάποια πρωτοβουλία ως οφείλουν για προστασία του νερού, ενώ προτιμούν να περιμένουν κάποια καταγγελία για να δράσουν!!! Παράλληλα όμως οι ίδιοι άνθρωποι δεν γνώριζαν ότι έχουν γίνει καταγγελίες για τις παράνομες υδροληψίες, και μάλιστα ότι έχουν ήδη απαντηθεί, ρίχνοντας την ευθύνη ξεκάθαρα στους ίδιους!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρον θα είχε να τοποθετηθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ο καθένας ξεχωριστά, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τυπικοί Πρόεδροι, εάν γνωρίζουν από πού γίνονται οι υδροληψίες για τις ανάγκες των έργων αιολικών σταθμών???
Αν δεν γνωρίζουν ,από πού κατά τη γνώμη τους μπορεί να γίνονται υδροληψίες για τα τεχνικά έργα στην περιοχή μας???
Νερό πρώτα για τους Πολίτες-ΟΧΙ για τις εταιρίες Αιολικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου