Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

" Εκ βαθέων" για τις νέες ανεμογεννήτριες που περιμένουμε πάνω από την Κάρυστο.


Καλημέρα αναγνώστες με ήλιο σήμερα και την κορφή της Όχης χιονισμένη. Πάνω βλέπουμε μια παλαιότερη φωτογραφία που προιόντος του χρόνου, θα γίνει και αυτή μαζί με άλλες, συλλεκτικές.


Έχω σταματήσει να γράφω για αυτό το θέμα εκτός και αν είναι για κάποιο λόγο στην επικαιρότητα, για πολλούς λόγους.
Πρώτα από όλους γιατί έχω κουραστεί να γράφω για αυτόν τον λόγο τόσα πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον, η τουλάχιστον ενδιαφέρον με αποτέλεσμα .
Δεύτερον, αν τελικά η πλειονότητα του πληθυσμού πραγματικά δεν ενοχλείται, δεν έχει νόημα να στενοχωριέμαι γιατί πάντα η γενική γνώμη πρέπει να γίνεται σεβαστή.
Τρίτον, τώρα πια, υπάρχουν πάρα πολλοί που μιλούν και το αστείο είναι ότι αρκετοί από αυτούς, ενοχλούνται όταν μιλάω και εγώ.
Τέταρτον, έχω βρεθεί πολλές φορές στην αστεία θέση, να τα ακούω στερεοφωνικά στην κυριολεξία και ειλικρινά δεν αξίζει αν δεν υπάρχει μαζική ανταπόκριση στην κοινωνία.
Πέμπτον, εδώ και καιρό υπάρχουν ζυμώσεις για τις εκλογές και δεν θα ήθελα να βοηθήσω η να χαντακώσω, που λέει ο λόγος, κάποιους για το θέμα αυτό. Δηλαδή, προσωπικά δεν πιστεύω ότι επειδή γράφω εδώ ότι γράφω, μπορεί να έχει τέτοιο αντίκρυσμα, αλλά αφού το πιστεύουν οι ενδιαφερόμενοι, δεν θέλω να μπαίνω στην μέση.
'Αλλωστε, είναι τόσοι πολλοί, που μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά μόνοι τους.
Έκτον, δεν ξέρω πως να γράφω παρά με πλήρη ειλικρίνεια και όταν βλέπω να γίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τα κίνητρα απογοητεύομαι πιο πολύ. Δηλαδή, αν είναι να μιλάμε και να είναι μια κατάσταση,  σαν " Άλλα λέει η πεθερά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου," δεν αξίζει τον χρόνο και την ψυχική ταλαιπωρία.
Έβδομον, καταλήγω να αποφασίζω να σταματάω να γράφω τελείως αλλά εσείς αναγνώστες με τα καλά σας λόγια και την παρότρυνση σας, με επαναφέρετε.

Όμως μιας και γίνεται η κινητοποίηση στο Μαρμάρι την Κυριακή, και εν όψιν την άμεσης εγκατάστασης ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ανεμογεννητριών γύρω στο βουνό πάνω από την Κάρυστο, είπα να σας το πω, μήπως και δεν θα το θέλατε αυτό, και μήπως όσοι θέλουν να ανακατευτούν με τα κοινά, αποφασίσουν να δουν το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για το αποφύγουμε.

Όσο και να μου λένε ότι επειδή έχουν τις άδειες και έχουν δρομολογηθεί δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, δεν πείθομαι με τίποτα.
Έχει αποδειχθεί άπειρες φορές ότι με αγώνες έχουν σωθεί τελειωμένες υποθέσεις. Απλά, αν συμφωνείτε, θα πρέπει να οργανωθείτε και να το πείτε και σε μένα να κάνω χαρά.

Το μόνο που θα ήθελα να δω από όλους όσους θα μου πουν να  τους ψηφίσω, είναι η αποφασιστικότητα να επιβάλλουν τις αποφάσεις που έχουν ψηφιστεί στα Δημοτικά Συμβούλια.

Είναι τόσο πολύ?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου