Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16-12-2018 στο πολιτιστικό κέντρο Μαρμαρίου η συγκέντρωση κατοίκων και φορέων ενάντια στην επικείμενη εγκατάσταση νέου αιολικού σταθμού απ ‘τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣIΜΕΣ στη θέση ΓΚΡΟΙΜΑΔΙ & ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ εντός του Μαρμαρίου και πάνω ακριβώς απ τα σπίτια μας.
Η επικείμενη εγκατάσταση η οποία θα έχει ανυπολόγιστες αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής μας, στο περιβάλλον, στην αξία της γης, και την περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μας απ την αλόγιστη εγκατάσταση νέων Α/Γ. Τονίστηκε από όλους η ανάγκη να εντείνουμε τον αγώνα συντονίζοντας τις προσπάθειες μας και με άλλους φορείς της περιοχής που αγωνίζονται με τους ίδιους στόχους. Έτσι συγκροτήθηκε 9 μελής προσωρινή ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ για τον συντονισμό της δράσης μας και γράφτηκε το σχετικό ψήφισμα.
Απ την πάνδημη αυτή συμμετοχή κατοίκων και φορέων έλαμψαν δια της απουσίας τους τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ ο τοπικός πρόεδρος δεσμεύτηκε για την σύγκληση έκτακτου συμβουλίου της τοπικής κοινότητας την προσεχή Παρασκευή 21/12/2018.
Η προσωρινή επιτροπή αγώνα
Μαρμάρι 16/12/2018
Ζάχος Χατζηνικολής

Δημήτρης Παρασκευάς

Γιάννης Κριτικός

Κώστας Βερούχης


Νίκος Τσαλιαγκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου