Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Καρυστινά σε τίτλους.

1.   Η Κομματική Οργάνωση Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ    την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη, στην ταβέρνα "Ο Ζούρας",  στις 8:30 το βράδυ.
Με ζωντανή μουσική, καλό κρασί και εκλεκτούς μεζέδες!

2.   4.500 ευρώ  μαζεύτηκαν την Κυριακή το βράδυ προς στήριξη του συλλόγου ΑΜΕΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ, σε καλλιτεχνική εκδήλωση που συμμετείχε σχεδόν όλο το καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής μας σε μια πρωτοβουλία και οργάνωση του κ.Γιάννη Κιούκη.Επίσης ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, προχώρησε  στην δωρεά των 1500 ευρώ. Επομένως το σύνολο ανήλθε στις 6000 ευρώ. Συγχαρητήρια σε όλους.

3.  Το Σάββατο  8/12 στις 19.30  θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρύστου στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.

4.  Την Τετάρτη 5/12 θα δείτε την ταινία ΚΑΙΡΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ στο Γιοκάλειο από την Κινηματογραφική Λέσχη.

5.  Ο Θάνος Μαμμάς, έκανε πραγματικότητα την επισκεψιμότητα  στο φαράγγι του Δημοσάρι από γκρουπ και τον Χειμώνα.

6.  Προσοχή. Αύριο Τρίτη λήγει η προθεσμία σε όσους γονείς θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή για το βιωματικό σεμινάριο στην Σχολή Γονέων, που θα γίνει στο Δημαρχείο στο Μαρμάρι.

7.  Στις 7 Δεκέμβρη, την Παρασκευή,  ο Νίκος Ζιώγκαλας τραγουδά στο Καρύστιον, από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού Σχολείου, για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου