Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Προεκλογικά σχολιανά και τι μας περιμένει!

Που λέτε παιδιά, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει, και αν βοηθούσε η τεχνολογία των blogs θα βλέπατε βεγγαλικά να ανοίγουν και χιλιάδες αστράκια να γεμίζουν την οθόνη.

Υποτίθεται ότι είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, της περιόδου όπου υπάρχει έντονη σκέψη , κριτική, και απολογισμός για την διοίκηση.

Ας κάνουμε μια μικρή σύνοψη για να δούμε που είμαστε και από που ξεκινάμε την καταγραφή της προεκλογικής περιόδου 2018 -2019.

Έχουμε και λέμε λοιπόν ότι ο κ.Νίκος Μανώλης δεν θα συμμετάσχει σαν αρχηγός συνδυασμού. Ο γιος του όμως Γιάννης Μανώλης, είναι στην κούρσα των υποψηφίων για την τελική επιλογή υποψηφίων βουλευτών στον νομό, ενώ δραστηριοποιείται έντονα σε πολλά επίπεδα. Προσωπικά, ελπίζω να είναι ανάμεσα στις επιλογές του επιτελείου που αποφασίζει και να έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο στην Βουλή.
Έχουμε  την νέα υποψηφιότητα για την δημαρχία του δήμου Καρύστου του Περιφερειακού συμβούλου κ.Ζάχου Χατζηνικολή η οποία έγινε δεκτή  πολύ θερμά από το κοινό. Ο κ.Χατζηνικολής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και γνώστης των αυτοδιοικητικών πραγμάτων από μικρό παιδί, μιας και ο πατέρας του ήταν ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Χατζηνικολής και η σύζυγος του κ.Μαρία Κεντιστού, είχε χρηματίσει Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Πλατυμέση.
Επίσης η κ.Κούλα Βρανά μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της Λαικής Συσπείρωσης,  δεν θα είναι φέτος υποψήφια. Στην θέση της είναι και επισήμως  υποψήφιος δήμαρχος ,ο  γιος της Δημήτρης Παρασκευάς.

Ο κ.Ραβιόλος εννοείται ότι κατεβαίνει και πάλι στον προεκλογικό στίβο και περιμένουμε να δούμε το πως θα σχηματιστεί το ψηφοδέλτιο αυτή την φορά.
Γενικά για όλους περιμένουμε με ενδιαφέρον τον σχηματισμό ψηφοδελτίων με τους συμβούλους να παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του γενικού κλίματος και αποτελέσματος.

Εκτός θα είναι και ο κ. Παπαλυμπέρης όπως μας έχει ενημερώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Όμως υπάρχουν και άλλες διεργασίες που δεν έχουν βγει ακόμα δημοσίως γιατί δεν έχουν οριστικοποιηθεί.
Φυσικά θα ενημερωθείτε αμέσως μόλις υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.


Προς το παρόν περιμένουμε την συγκέντρωση της Κυριακής που έχει αναγγελθεί από την Ομάδα Πολιτών Μαρμαρίου για τις ανεμογεννήτριες στην είσοδο της πόλης, όπως και το ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο στο Γιοκάλειο που είχε δεσμευτεί ο δήμαρχος στην συγκέντρωση της επιτροπής Αγώνα.
Εκεί θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να ακούσει και να δει τους υποψηφίους και να σχηματίσει ίδια αντίληψη για τα συγκεκριμένα τουλάχιστον θέματα.


Let's the games begin!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου