Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Οδηγίες like για υποψήφιους ! Ένα χρήσιμο ανάγνωσμα για τις διακοπές !

Καλή χρονιά παιδιά μικρά και μεγάλα και τώρα που έχουμε διακοπές, έχουμε λίγο καιρό να εξηγήσουμε δυο τρις οδηγίες όσο αφορά τα like, το face book και τις αναρτήσεις σε διάφορα σάιτ και blogs.

Γιατί πατάμε like?
Πατάμε like,  για πολλούς λόγους. Πρώτον, επειδή μας αρέσει αυτό που διαβάζουμε, δεύτερον επειδή το βρήκαμε ενδιαφέρον και ασχέτως αν μας αρέσει η όχι, θέλουμε να το δηλώσουμε.
Τρίτον, για να μας δουν ότι περάσαμε από κει, τέταρτον, για να εκνευρίσουμε άλλους που θα δουν ότι πατήσαμε like.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι γιατί άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και ποιος ξέρει ποτέ το τι κρύβει του κάθε ενός το εντός του?
Για τους αντίστροφους  λόγους  ΔΕΝ πατάμε like σε κάτι που διαβάζουμε. Δηλ. Να μην μας δουν, να μην ξέρουν ότι συμφωνούμε, να μην δουν ότι το βρήκαμε ενδιαφέρον και για να μην εκνευρίσουμε κάποιον άλλον.
Τώρα όσο αφορά το τι γράφουμε στο face book.
Εδώ θα σας στενοχωρήσω λίγο αλλά για καλό σας είναι να με πάρετε στα σοβαρά.
ΓΡΑΨΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!
Η δικαιολογία ότι σημασία έχει το νόημα, ότι δεν μετράει η μόρφωση αλλά η καρδιά, ότι η αγωνιστικότητα  δεν γνωρίζει από ορθογραφία κλπ, να τα ξεχάσετε. Γινόσαστε ρεζίλι και κανείς δεν σας το λέει για να μην σας χαλάσει την καρδιά, η για να συνεχίζουν να γελούν σε βάρος σας.
Μπορείτε να τα γράφετε στο word πρώτα να τα διορθώνετε, η να έχετε ένα λεξικό μαζί σας. Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις, ντροπή είναι να προβάλλεις σαν προτέρημα την έλλειψη και να μην προσπαθείς για κάτι καλύτερο.

Πάμε τώρα στις αναρτήσεις στα σάιτ και στα blogs.
Μπορεί κάποτε να είπε ο Cohan, " Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομα μου σωστά", αλλά αυτό δεν βοηθάει και πολύ στην περίπτωση σας.
Καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο ανάμεσα  την κολακεία, την χωρίς λόγο προβολή με τετριμμένα πράγματα και την ειδησιογραφία. 
Όπως έλεγαν και οι παλιοί. Το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται και ο παππάς. 


Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ, είναι ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των  ψηφοφόρων σας δεν διαβάζουν τίποτα από τα πάρα πάνω.

Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο το ανάγνωσμα και  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου