Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. .


Χθές 23-1-2019 συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρύστου το θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τους εργαζόμενους του προγράμματος "Βοήθεια Στο Σπίτι "για την τροποποίηση Ο.Ε.Υ και την σύσταση θέσεων μόνιμου προσωπικού.
Ως εργαζόμενες του "Βοήθεια Στο Σπίτι "ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κο Ραβιόλο Ελευθέριο , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κο Βόσσο Αλκιβιάδη καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη ψήφιση του θέματός μας και την αναγνώριση της προσφοράς του προγράμματος επί 15 συναπτα έτη καθώς και για την στήριξή τους για την συνέχιση του προγράμματος στο Δήμο μας.Ειδήσεις
ΑΣΕΠ: 163 μόνιμοι, τώρα, στο Δημόσιο - Το ''στοίχημα'' για 3Κ, ''Βοήθεια στο Σπίτι''
Χιλιάδες υποψήφιοι διαγωνισμών, ακόμη και του 2017, περιμένουν την έκδοση αποτελεσμάτων
ΑΣΕΠ
Να ''απελευθερώσει δυνάμεις'' επιδιώκει η Ανεξάρτητη Αρχή
25/01/2019 | 13:07
Η έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για δύο διαγωνισμούς μονίμων (15Κ), επιβεβαιώντας πλήρως το workenter για τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ, επιτρέπει στην Ανεξάρτητη Αρχή να κινήσει αποφασιστικά τις διαδικασίες έκδοσης αποτελεσμάτων για μια σειρά άλλων διαγωνισμών και να εκδώσει νέες προκηρύξεις.
Το ΑΣΕΠ κάνει προσπάθειες να ''κερδίσει'' το στοίχημα έκδοσης αποτελεσμάτων για προκηρύξεις τόσο του 2017 όσο και του 2018 που έχουν μείνει -αισθητά- πίσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του workenter, στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής επιδιώκουν την ολοκλήρωση όσο το δυνατό περισσότερων διαγωνισμών που έχουν προσωρινά ''παγώσει'' εξαιτίας της 3Κ.
Η ίδια η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης άλλωστε, κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, τόνιζε ότι «έχουμε ανάγκη για μόνιμο προσωπικό...πρέπει να κλείσει η 3Κ, πρέπει να κλείσουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι (6Κ)».
Σημειώστε:
(-) Στην Πουλίου 6 (έδρα ΑΣΕΠ) βρίσκεται το σχέδιο της προκήρυξης και για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".
(-) Κορυφαία στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών τόνιζαν στο workenter ότι το επίσημο αίτημα -συνοδευόμενο από κατανομή θέσεων και προσόντα- στάλθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή προκειμένου να εκδοθεί η νέα προκήρυξη.
(-) Στις βλέψεις του ΑΣΕΠ είναι η έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 5Κ/2018 (ΕΚΑΒ).
(-) Μεταξύ των προκηρύξεων (του 2017) που αναμένονται οριστικά αποτελέσματα βρίσκονται οι διαγωνισμοί 1Κ (έχει ''παγώσει''), 8Κ, 14Κ, 15Κ (ΠΕ) και 16Κ.
Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να ενημερωθείτε από την εξέλιξη διαγωνισμών.
Δείτε το έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου