Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Η Μαρίνα και ο Αποστόλης παρά μια υποψηφιότητα..


Κανονικά θα έπρεπε να έχουν μπει στο στοίχημα πολλές υποψηφιότητες και να μετράμε τις αποδόσεις.
Κάποιοι θα έχαναν τα λεφτά τους,αλλά άλλοι θα έβγαζαν τα προεκλογικά κεράσματα και τις βεγγέρες  τουλάχιστον .

Ο Αποστόλης, ναι, ο Αποστόλης, ο δικός μας άνθρωπος έβγαλε δήλωση ότι δεν θα πάει τελικά για την Περιφέρεια γιατί τα λεφτά δεν βγαίνανε και που να πάει, που...Που λέει και ο Πάριος.

Εντάξει , είπαμε και μεις, μπορεί ο άνθρωπος να μην τα είχε μετρήσει τα έξοδα, είχε και τα προβλήματα υγείας, δεν πειράζει. Στενοχωρεθήκαμε βέβαια, γιατί το ήθελε πολύ και μέχρι και στο σίριαλ πήγε για να βγάλει κάνα φράγκο δήμαρχος άνθρωπος νάχει να πορεύεται, αλλά και αι δυσκολίαι ανυπέρβλητες...

Δεν προλάβαμε να τα σκεφτούμε όλα αυτά, και τσουπ..Ο Αποστόλης κατεβαίνει πάλι για την Περιφέρεια φορτσάτος φορτσάτος και γράφει στο τουίτερ ότι μερικοί έβαλαν μυαλό και όλα πάνε πρίμα.
Τελικά δεν ήταν τα λεφτά το θέμα, το έλεγε για ξεκάρφωμα και  όλα μπήκαν στην θέση τους .
Σήμερα είναι 3 του Γενάρη και ο Αποστόλης παραμένει στην κούρσα της Περιφέρειας.

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από τα πέρα δώθε του Αποστόλη και η Πατούλαινα μας ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει για δημαρχέσα στο Μαρούσι.
Έκλαψα αναγνώστη το παραδέχομαι.
Χάσαμε την ευκαιρία να βλέπουμε δήμαρχο σε υπερπαραγωγή. Από μόνη της μια ολόκληρη σαπουνόπερα με συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις που θυμίζουν το αλήστου μνήμης Πέιτον Πλέις.

Έλεγε τις προάλλες ότι ο άντρας της την δέχεται όπως είναι και την δέχεται να ...είναι ο εαυτός της.

Τώρα αυτό με το "να είμαι ο εαυτός μου" δεν είναι πάντα καλό. Μερικές φορές καλό είναι να είμαστε οι εαυτοί μας στο σαλόνι μας και μόνο. Ούτε καν στο μπαλκόνι. Οι άνθρωποι που μας αγαπούν πρέπει να μας προφυλάσσουν από τον....εαυτό μας.

Όμως φευ για την Μαρίνα μας, ο άντρας της την δέχεται όπως είναι στις φωτογραφήσεις αλλά για δήμαρχο την έφτυσε κανονικότητα και υποστήριξε άλλον.
Έμεινα με την απορία, το πως τόσο αγαπημένο ζευγάρι δεν έκανε μια κουβέντα για το αν θα ανακοινώσει ότι θέλει να πάει για δήμαρχος και το τι στάση θα κρατούσε ο ίδιος και για το κατά πόσο θα είχε νόημα να κάνει ένα τέτοιο βήμα.
Ρεζιλίκια πράγματα είναι αυτά και απογυμνώνουν τις λαμπερές φωτογραφίες που ταιριάζουν σε άλλους καιρούς μαζί με τον συμπαθέστατο Φλωρινιώτη.

Περνά ο καιρός και αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε πολλά τέτοια να γελάμε λίγο με την κατάσταση που θα μας οδηγήσει στις κάλπες της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου