Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Ιστορική απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου με ομόφωνη απόφαση!
Στο Μαρμάρι στις 3 Γενάρη 2019  σε τακτική συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου  όπου παραβρέθηκαν δημότες και μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι με κάθε τρόπο θα αποτρέψουν την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα όρια της τοπικής κοινότητας Μαρμαρίου για τους κάτωθι λόγους που αναφέρονται στην απόφαση.

Το τοπικό Καρύστου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του στην κρίσιμη στιγμή που βρισκόμαστε και να πάρει θέση και πρωτοβουλίες για την υπογειοποίηση των εναερίων γραμμών, και για την ματαίωση της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών που είναι σε ευθεία ορατή γραμμή από την πόλη.
Είναι υποχρέωση τους και καθήκον τους να τηρήσουν τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και να μπουν μπροστά σε κάθε αγώνα.
Έστω και αυτήν την ύστατη ώρα ας σωθεί ότι προλαβαίνουμε πριν μας τυλίξουν τα καλώδια της υψηλής και της μεσαίας τάξης γύρω γύρω...Απλά κοιτάξτε γύρω σας.
υστερόγραφο
Είναι απαράδεκτο για εκλεγμένους με θέση στα συμβούλια να λένε, "Προχωράτε και είμαι μαζί σας"
Εμείς, οι απλοί πολίτες πρέπει να είμαστε μαζί με όσους εκλέξαμε να μας εκπροσωπούν και να δρουν προς το συμφέρον της κοινωνίας .
Ας προχωρήσουν λοιπόν, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει κάποιος το σωστό.


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
Χαιρετίζουμε την πρώτη απόφαση της Τοπικής Κοινότητας MAΡΜΑΡΙΟΥ, για το 2019. Είναι μια θετική απόφαση, μιας και αφορά την ‘’ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ Α/Γ, Στον Αγ. Κωνσταντίνο, στα όρια της τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου. Η υπ άριθμ 1/2019, ομόφωνη απόφαση, προέκυψε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Αγώνα, και των Ενεργών Πολιτών Μαρμαρίου.
Και επειδή τα ίδια τα έχουμε ακούσει και από προηγούμενούς, αλλά αποτελέσματα δεν είδαμε, να ξέρετε ότι θα πετύχουμε, θα το πετύχουμε με τον αγώνα μας. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά. Στο δρόμο του αγώνα θα μετρήσουμε τα αποτελέσματα και τις λύσεις που χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου