Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Σύσσωμη η κοινωνία ζητά την διατήρηση των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου. Παράταση μέχρι και τις 29, αύριο...

Σήμερα είναι 28 Μαρτίου και για δυο μέρες, όλοι δήλωσαν με τον έναν η τον άλλο τρόπο την αγανάκτηση τους για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ.
Έχετε διαβάσει όσες ανακοινώσεις μας στάλθηκαν και αλιεύουμε και τις υπόλοιπες από το φέιςμπουκ και τον ηλεκτρονικό τύπο.

http://notios-evoikos.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
http://notios-evoikos.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html
http://notios-evoikos.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html
Ο Lefteris Raviolos είναι με τον Raviolos Lefteris.
Στεκόμαστε απέναντι και δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστούν αποφάσεις που υποβαθμίζουν και απομονώνουν τον τόπο μας. Ο Δήμος Καρύστου δηλώνει την αντίθεσή του στην αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει το Ταχυδρομικό κατάστημα στο Μαρμάρι και δηλώνει ότι θα πράξει ότι είναι απαραίτητο για να ανακληθεί.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο χρήστης Kollia Sophia κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου
Κοινότητα
Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου
Καλημέρα σε όλους!
Το Ταχυδρομείο Μαρμαρίου σήμερα και αύριο λειτουργεί κανονικά, αλλά η Κατάληψη συνεχίζεται μέχρι έγγραφης απόφασης. Υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα κλείσει τελικά ως το τέλος του καλοκαιριού!
Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι εμείς, να λάβουμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ότι, ένα απ τα επιχειρήματα της Διοίκησης των ΕΛΤΑ είναι, ότι όπως προκύπτει απ τα στοιχεία τους, ένας σημαντικός όγκος συναλλαγών του Μαρμαρίου, πραγματοποιείται απ το Κατάστημα της Καρύστου, από Μαρμαριώτες..
Εάν λοιπόν θέλουμε να έχουμε ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ στο Χωριό μας, και να μην βρεθούμε ξανά στη δυσάρεστη θέση να “θρηνούμε”, οφείλουμε να το στηρίζουμε, όπως και όλα τα καταστήματα μας!
Προτροπή μας λοιπόν, οι αγορές και οι συναλλαγές να γίνονται εδώ στα καταστήματα του Χωριού μας, για να μπορούμε να ελπίζουμε για το αύριο!


Με απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ το κατάστημα του Μαρμαρίου θα μείνει ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.
Παράταση στο λουκέτο έδωσαν τα ΕΛΤΑ για το κατάστημα Μαρμαρίου
Παράταση στο λουκέτο έδωσαν τα ΕΛΤΑ για το κατάστημα Μαρμαρίου
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση έλαβε αυτή την απόφαση για να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι και να μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις.

Ωστόσο οι Μαρμαριώτες έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρία έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι, για την απόφαση να κλείσει το κατάστημα με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαίνουν στην Κάρυστο για να μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου